HomeLisensierte nettsider man kan registrere seg hos

Lisensierte nettsider man kan registrere seg hos

Sørg for at du alltid leser gjennom brukervilkårene før du registrerer deg på en nettside. Dette er en god måte å sørge for at det ikke oppstår juridiske problemer, uforutsette problemer med din konto og unngå mange av de andre vanlige fallgruvene innen online investering.

Det kan ofte være begrensninger på uttak, vilkår for handler og andre betingelser gjemt i brukervilkårene. Forsikre deg om at du er komfortabel med disse før du investerer penger. I tillegg kan det å bryte noen av organisasjonens vilkår resultere i at kontoen din blir stengt, og muligens til at du mister tilgangen til dine midler.

Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser etablerer de juridiske begrensningene som tilgang til plattformen og bruk av dens tjenester er basert på. Disse finner du i sin helhet på plattformens hjemmeside, normalt helt nederst på siden. Det er viktig at du leser nøye gjennom brukervilkårene før du tar i bruk nettsiden, da brudd på de juridiske vilkårene kan føre til at du får begrenset tilgang til midlene du oppbevarer på plattformen.

Know Your Customer (KYC)

Når man registrerer seg på en plattform er man nødt til å verifisere identiteten sin før man kan begynne å handle. De fleste anerkjente plattformer bruker et system som kalles KYC for å registrere og verifisere nye brukere. Dette innebærer å bekrefte bostedsadresse, samt at man må sende inn en form for legitimasjon utstedt av myndighetene i sitt land, for eksempel pass eller førerkort.

Innskudd- og uttaksgrenser, betingede kontobegrensninger

Når økonomiske midler er involvert er plattformene svært utsatt for svindel, og de går derfor langt for å sørge for at nettverket deres er sikkert. De fleste sider har et nivåbasert system som pålegger brukerne økonomiske begrensninger. Kontoer som ikke er KYC-verifisert kan ha tilgang til å trade med små beløp, mens kontoer som har gjennomgått hele KYC-prosessen ikke har noen begrensinger for innskudd eller uttak. En plattform kan også påføre kontoen din betingede begrensninger dersom din KYC-verifisering er til behandling.