HomeNewsBed, Bath & Beyond-aksjen ble kraftig lavere da finansdirektør Gustavo Arnals død avgjorde selvmord

Bed, Bath & Beyond-aksjen ble kraftig lavere da finansdirektør Gustavo Arnals død avgjorde selvmord

News Team

«Vårt fokus er på å støtte Gustavo Arnals familie og teamet hans, og våre tanker er med dem i denne triste og vanskelige tiden,» sa uavhengig styreleder Harriet Edelman.

Bed Bath & Beyond Inc (NASDAQ: BBBY) aksjer ble markert kraftig lavere tirsdag etter en helgetragedie som tok livet av den nylig utnevnte finansdirektøren Gustavo Arnal.

Arnal falt i døden fra en høy etasje i en skyskraper på Manhattan kjent som Jenga Tower fredag kveld, bekreftet politiet søndag, med New York City Medical Examiners kontor som fastslo dødsårsaken som selvmord dagen etter.

Arnal, 52, begynte i Bed, Bath & Beyond i 2020, etter stints med Procter & Gamble Co (PG) og Avon, og ble navngitt i et søksmål anlagt i US District Court for District of Columbia som påsto at han hadde regulert salget av Bed, Bath & Beyond-aksjer for bedriftsledere, og konspirerte for å holde prisene oppblåst.

«Jeg ønsker å kondolere til Gustavos familie. Gustavo vil bli husket av alle han jobbet med for sitt lederskap, talent og forvaltning av selskapet vårt. Jeg er stolt over å ha vært kollegaen hans, og han vil virkelig bli savnet av oss alle på og alle som hadde gleden av å kjenne ham,” sa Harriet Edelman, som leder gruppens styre. «Vårt fokus er på å støtte familien hans og teamet hans, og våre tanker er hos dem i denne triste og vanskelige tiden. Vennligst bli med oss i å respektere familiens privatliv.»

Bed, Bath & Beyond-aksjene ble markert 16 % lavere i før-markedshandelen for å indikere en åpningskurs på $7,25 hver.

Forrige uke sa den slitende boligforhandleren at den planlegger å skaffe en ikke avslørt mengde kapital fra salget av ordinære aksjer ettersom den beveger seg for å kapitalisere på en økning på 140% i selskapets aksjekurs den siste måneden, samtidig som den øker dens tynnende totale likviditet.

Konsernet avduket også en ny låneavtale på 500 millioner dollar, samt planer om å stenge rundt 150 butikker og kutte de totale utgiftene til rundt 250 millioner dollar, som en del av sine nøye overvåkede snuplaner under midlertidig administrerende direktør Sue Gove.

Aksjene i gruppen hadde steget rundt 350 % fra laveste nivåer i midten av juni, midt i en gjenoppblomstring i interessen fra detaljinvestorer, men stupte mer enn 40 % i løpet av august måned da aktivistinvestor Ryan Cohen dumpet hele eierandelen sin i gruppen, og satte opp ca. 60 millioner dollar fra det Reddit-drevne rallyet.

Registreringer fra Securities & Exchange Commission tyder på at Arnal solgte rundt 55 000 aksjer mellom 16. august og 17. august, bare én dag før Cohens første salg av 5 millioner aksjer ble offentliggjort 18. august. Aksjen falt 40,5 % 19. august.