Home » Anmeldelser » eToro
Start handel med eToro

eToro Anmeldelse 2024

eToro har vært i virksomhet i over ti år og har vokst til å bli et av de mest kjente og anerkjente navnene i den raskt voksende verden av aksjehandel.

Målet deres er å eliminere total avhengighet av store finansinstitusjoner ved å gjøre verden av finansiell handel tilgjengelig for hvem som helst, hvor som helst.

eToro regnes for tiden som verdens største sosiale investeringsnettverk. Den banebrytende WebTrader, introdusert i 2009, muliggjør netthandel fra alle steder og har blitt koblet til OpenBooks sosiale handelsfunksjoner.

Dette gir et enkelt, brukervennlig grensesnitt tilgjengelig fra enhver PC eller mobilenhet med Internett.

Historien om eToro

En gruppe gründere grunnla eToro i januar 2007 med mål om å gjøre handel tilgjengelig for alle, overalt, uten å måtte stole på store finansinstitusjoner.

Etablert av Yoni og Ronen Assia, består kjerneteamet av erfarne finans- og teknologifagfolk.

Deres første online handelsplattform ble introdusert av eToro i september 2007. Deres etterlengtede WebTrader ble deretter avduket i mai 2009. Dette nye intuitive handelsgrensesnittet tilbød en rekke profesjonelle verktøy som investorer på alle nivåer av erfaring kunne bruke.

Verdens første sosiale handelsplattform ble introdusert av eToro, med utgivelsen av OpenBook året etter. Dette muliggjorde utviklingen av CopyTrader™-funksjonen, en av innovasjonene som hjalp OpenBook til å vinne Finovate Europe Best of Show-prisen i 2011.

De satte seg fore å integrere funksjonene til WebTrader med de sosiale aspektene ved OpenBook etter å ha lagt til aksjer i deres voksende utvalg av handelsmidler og instrumenter. Fullføringen av dette skjedde i oktober 2015.

Kjerneoppdraget til eToro har alltid vært å innovere og utvikle seg år etter år. Som et resultat utviklet plattformen Copy Portfolio™ i 2016 – investeringsstyring drevet av de mest avanserte verktøyene for kunstig intelligens (AI) og en profesjonell investeringskomité.

Sammenlignet med sine nærmeste rivaler tilbyr plattformen nå sine forbrukere 2-3 ganger så mange kryptovalutaer.

Registrer deg hos eToro nå

Interessert i å registrere deg med eToro? Registrer deg nå gjennom Kjøpe Aksjer og start din handelsopplevelse.

1
Minimumsinnskudd
£100
Kampanje
Brukerscore
10
Access the world’s most popular Crypto assets including Bitcoin, ETH, LTC, XRP
Automatically copy top-performing Crypto traders
Deposit using 9 different deposit methods
Start handel
Beskrivelse:
Betalingsmetoder
Bank Transfer, Debit Card, neteller, eToro Trading Platform, Klarna, POLi, Przelewy24, Rapid Transfer, Trustly
iDeal, skrill
Full liste over regler:
ASIC, CySEC, FCA
Don’t invest unless you’re prepared to lose all the money you invest. This is a high-risk investment and you should not expect to be protected if something goes wrong. <a href="https://www.etoro.com/customer-service/terms-conditions/trading-restriction/">Take 2 mins to learn more</a>.

Fordeler ulemper

Fordeler

Lar brukere imitere andres vellykkede handelsteknikker
Topptjenestemenn styrer det
Er et av de mest kjente og prestisjefylte merkene
Har en overlegen kundeservice
Har sjenerøse demokontofunksjoner
Gir en rekke læringsressurser
Topp kryptovalutaer kan kjøpes og selges

Ulemper

Ikke tilgjengelig i enkelte land
Tilbyr kun de ledende kryptovalutaene
Handle med eToro i dag

Er eToro for meg?

Brukere spør ofte om eToros evne til å møte deres behov og krav. Nybegynnere kan bekymre seg for at en mer sofistikert layout eller markedsanalysestrømmer vil være for komplisert for dem.

Men mer erfarne investorer ønsker å sikre at systemet er funksjonelt nok til å utnytte deres mange års bransjeerfaring for å maksimere fortjenesten. Så uansett forkunnskaper og ferdighetsnivå, vil vi se på plattformen fra begge vinkler for å gi deg en klar forståelse av hva du kan forutse.

Jeg er en nybegynner

eToro har mange læremateriell for å hjelpe hvis du er ny på plattformen for sosiale investeringer. Det hjelper hvis du får mest mulig ut av gratismaterialet som tilbys, da det vil hjelpe deg med å designe handelsstrategien din, lære de grunnleggende funksjonene til programvaren og vise deg hvordan du kan imitere andres vellykkede taktikk.

Jeg er en ekspert

For eksperter inkluderer handelsplattformen et komplett utvalg av verktøy for å hjelpe deg med noen tidkrevende oppgaver knyttet til investeringshandel. For eksempel kan sesonghandlere sammenligne andre traderes metoder ved å bruke funksjonaliteten for sosial handel.

Antall personer som imiterer en eksperts særegne taktikk og portefølje påvirker også hvor mye de får betalt. Dette er en fantastisk metode for å fremme plattformens sosiale funksjoner og samtidig belønne alle deltakere.

Nybegynnere kan øke sjansene for suksess og lære nye ferdigheter, mens bidragsytere oppfordres til å delta i fellesskapsaktiviteter.

Betalingsmetoder og grenser

eToro tilbyr ulike betalinger og uttaksmetoder til sine brukere. Dessuten har plattformen sine begrensninger for hver transaksjon.

Aksepterte innskuddsmetoder

 • Visa / Mastercard / Maestro / PayPal / Neteller / Skrill
 • Bankoverføring (krever et minimumsinnskudd på £500)

Begrensninger på minimumsinnskudd og uttak

 • Minste uttak er £50, og minimum forskuddsbetaling er £200
 • Det er ingen maksimal tillatt uttak

Handelsrestriksjoner

 • Den minste handelsstørrelsen for kryptovaluta er £25
 • For å etterligne en annen trader, må du ha minst £200
 • Det er et begrenset antall enheter per plassering for hvert instrument
 • Maksimal eksponering er tillatt per belånt nivå på hver eiendel for hver konto

Ytelse, funksjoner og funksjonalitet

Copy Portfolio-funksjonen (tidligere kjent som Copy Trader) er en av eToros beste prestasjoner og mest karakteristiske funksjoner. Dette banebrytende insentivet for sosiale nettverk gjør det mulig for erfarne handelsmenn å formidle sin kunnskap og innsikt til nybegynnere innen aksjehandel.

I tillegg tilbyr plattformen et perfekt handelsklima for alle brukere, og tar imot brukere med alle ferdigheter og ekspertisenivåer.

Top Trader Portfolios og Market Portfolios er de to primære underkategoriene til Copy Portfolio.

Brukere kan følge handlingene og teknikkene til toppforhandlerne på eToro-nettverket ved å se deres Top Trader-porteføljer. Dette kan sammenlignes med å ha en gruppe erfarne investeringshandlere som jobber med deg.

En enkelt testet markedstilnærming brukes på en kundes CFD-aksjer, råvarer eller fond etter markedsporteføljer. Løsningen er å hjelpe kundene med å forbedre gevinstraten ved å bruke en vanlig, etablert metode i kombinasjon med toppmoderne AI-administrasjon.

eToro har nylig gitt 'Good Dollar' mye oppmerksomhet. For å bekjempe sosioøkonomisk ulikhet. Dette programmet har til hensikt å tilby alle en Universal Basic Income (UBI). Mange økonomer mener det nylige utbruddet av COVID-19 har vist behovet for å innføre et slikt prosjekt. Dette viser ytterligere at selskapets fokus er mye mer ekspansivt enn andre sammenlignbare plattformer tilgjengelig i markedet.

Handelsplattformer

MT4- og MT5-plattformene støttes ikke av eToro siden de er inkompatible med de høyt ansette proprietære verktøyene som er innebygd i programmet.

I 2009 ble den brukervennlige plattformen WebTrader lansert. Den prisbelønte handelsplattformen kalt OpenBook ble lansert et år senere. To år senere ble begge gjort tilgjengelige på alle mobile enheter.

For å tilby all online og sosial handelsfunksjonalitet gjennom et enkelt, brukervennlig grensesnitt i 2015, ble WebTrader og OpenBook integrert.

Spillere kan få tilgang til £100 000 i fiktive penger i sanntid på handelsplattformens demokonto. Før du investerer ekte penger, kan nybegynnere bruke dette til å bli kjent med plattformen. Erfarne handelsmenn kan også bruke den til å teste nyutviklede metoder.

Utdanningsressurser

eToro-plattformen har en lang og oversiktlig liste over instruksjonsressurser som kan nås. Både nybegynnere og erfarne handelsmenn vil finne ferske nyheter og analytiske artikler på plattformen interessante.

Alle tidligere episoder av den fortsettende podcastserien er tilgjengelig for gratis nedlasting. Hver episode samler myndigheter i ulike disipliner for å identifisere relevante globale emner og hendelser som helt sikkert vil påvirke markedene og presenterer dem i en engasjerende diskusjon.

I tillegg er det generelle dybdeveiledninger om sosial handel og Fintech og videoopplæring.

Kontotyper

Detaljhandelskunder

Detaljhandelskunder på eToro kan fortsatt velge å handle manuelt eller kopiere handel, noe som er avhengig av deres hensiktsmessighet. I tillegg gir Investor Compensation Fund beskyttelse for privatkunder, som inkluderer negativ balansesikkerhet med marginavslutningsbegrensninger.

Profesjonelle kunder

Brukere må bestå en egnethetstest for å bli godkjent som profesjonelle kunder. Selv om profesjonelle kunder ikke vil ha noen ESMA-sikkerhetstiltak, vil eToro ta tapet hvis markedsforholdene fører til at aksjer faller i minus, og tilbakestiller aksjenivået til null.

I tillegg kan profesjonelle kunder velge å starte posisjoner på bestemte handelsprodukter med innflytelse på 1:400 og få eksisterende marginsatser redusert.

Handelsalternativer

Det finnes varianter av eiendeler som kan omsettes, og de faller inn i følgende kategorier:

 • Kryptovalutaer
 • Aksjer
 • Råvarer
 • Exchange-traded fund (ETF)-indekser for fiat-valutaer

De siste årene har kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum sett en kraftig økning i popularitet, og eToro har gjort betydelige fremskritt med å integrere flere av disse uvurderlige digitale eiendelene på nettverket.

Disse handelsproduktene er ideelle for kortsiktige investeringer på grunn av deres høye volatilitet. Markedet opplever ofte tosifrede prosentvise endringer for de fleste populære kryptovalutaer på en enkelt dag.

Gebyrer og kostnader for eToro

Selv når du dupliserer andre traderes porteføljer, vil ikke eToro pålegge administrasjonsgebyrer som noen konkurrenter. Det koster ingenting å registrere seg og åpne en handelskonto. Avhengig av eiendelen du velger, kan gebyrene på cryptocurrency-spreader være så lite som 0,75 prosent eller så høye som 5 prosent.

Du kan holde den underliggende kryptovaluta-eiendelen i eToro-lommeboken din hvis du kjøper den. Nettstedet tilbyr en rekke investeringsprogrammer som gir forbrukerne et bredt spekter av alternativer.

Som et resultat kan kostnadene variere sterkt mellom ulike planer. Å selge aksjer eller stenge en posisjon vil også resultere i et gebyr, men dette er vanlig på tvers av praktisk talt alle handelsplattformer, og beløpet hos eToro er svært lavt på 0,7 prosent.

Det fastsatte uttaksgebyret er £5, uavhengig av hvor mye du ønsker å ta ut.

Regulering og sikkerhet

På grunn av sin regulatoriske bakgrunn og nåværende status, regnes eToro som en av de sikreste plattformene å registrere seg på.

Som virksomhet har den alltid sørget for å følge de store reguleringsmyndighetene, inkludert FCA, MiFID, AFSL og CYSEC.

På deres offisielle nettside kan du få detaljert informasjon om deres regulatoriske lisenser.

Rykte

eToro har uten tvil levert tjenester til mer fornøyde kunder enn noen annen handelsplattform.

Et godt rykte tiltrekker seg utvilsomt flere besøkende til et nettsted, og eToro-plattformen er det perfekte eksempelet på det. Med rundt 200 000 brukere som aktivt bruker plattformen daglig, har eToro over 13 millioner brukere i mer enn 200 forskjellige land.

Plattformen har uten tvil vært i forkant av fintech-revolusjonen, og gitt alle sine kunder det høyeste kaliberet av tjenester i over et tiår.

Er eToro trygt?

Brukere av eToro må bekrefte kontoene sine på eToro ved å gi gyldige dokumenter som underbygger deres identitet. Disse praksisene beskytter brukere mot uredelige individer og gir et trygt miljø for investorer å utføre sine handler.

Videre forblir den obligatoriske gjennomføringen av denne strenge prosessen i samsvar med lover KYC (Know Your Customer) og AML (Anti Money Laundering).

Det er viktig å merke seg at noen børs- og meglerplattformer er uregulerte. For de som ikke har styrende tilsyn, kan investeringer være utsatt for betydelig risiko fra insolvens, nedleggelse eller direkte svindel eToro-grunnleggere har alltid forsøkt å beskytte brukerne sine i alle jurisdiksjoner av virksomheten deres.

Hvis du leter etter en arena for å handle kryptovaluta, vil du ikke finne et sikrere alternativ enn eToro-plattformen.

All kontoinformasjon og transaksjonsdata på eToros nettverk er kryptert med de nyeste militære protokollene. I tillegg er 2FA (2 Factor Authentication) og en Anti-phishing-funksjon også tilgjengelig.

Nye brukere oppfordres også til å aktivere disse alternativene for å bruke ytterligere lag med sikkerhet på sine handelskontoer og private data.

Fordelene ved å handle aksjer på eToro?

Av alle online handelsnettverk i dag, har eToro bygget et rykte for seg selv som en ansett og veletablert plattform. Det har vært konsekvent i utvikling, med store fremskritt og tillegg på plass år siden starten av selskapet.

eToro har det største sosiale investeringsnettverket i verden i dag, med en økende brukerbase på over 13 millioner.

Til tross for at eToro har vært på markedet i lang tid, har ikke vært selvtilfredse, da den fortsatt er pioneren og innovatøren i hele bransjen.

Som et resultat tilpasser konkurrenter ofte de banebrytende ideene som presenteres på plattformen for å inkludere disse distinkte egenskapene for å holde tritt med markedslederen.

Du kan være trygg på at når du bruker eToro, er du i en atmosfære hvor du kan videreutvikle deg som trader fordi overholdelse av regelverket er sikret.

I tillegg øker eToro-plattformen raskt sitt utvalg av aksjer, ETFer blant andre investeringsporteføljer. I skrivende stund er det allerede over 2500 aksjer å velge mellom.

Nybegynnere blir lært opp til å gå trygt inn i finansmarkedene, mens erfarne investorer blir belønnet for sine råd og vellykkede handelsmetoder. I tillegg gir plattformen pålitelig, objektiv informasjon om kontroll av risikonivåene dine og etablering av stop-and-take-grenser.

Som deres største sosiale investeringsnettverk er eToro kommet for å bli og vil fortsette å gi sine kunder uovertruffen service og støtte.

Siste tanker

eToro tilbyr den ideelle atmosfæren, ikke bare for å handle, men også bygge dine evner og metoder.

Når det kommer til innovasjon, hever selskapet standarden hvert år, en helt ny funksjon eller oppgradering avdukes med mye å tilby tradere på alle ferdighetsnivåer.

Merket har mye tillit på grunn av sin regulatoriske posisjon og generelle profesjonalitet.

eToro er uovertruffen i sin tjeneste med så mange kjente kryptovalutaer, et høyt ansett kundeserviceteam og et bredt utvalg av instruksjonsressurser tilgjengelig gratis.

Handle med eToro i dag

Ofte stilte spørsmål

 1. Du vil umiddelbart begynne å spille med £100 000 i virtuelle penger etter at du har opprettet kontoen din.

 2. Ja, handel med kryptovalutaer, futures, ETFer, indekser og så mer er tilgjengelig på eToro.

 3. For å få tilgang til kontosiden må du først opprette en konto. Etter det kan du søke der og teste der for å finne ut om du kvalifiserer.