HomeKontakt oss

Kontakt oss

Hos Kjopeaksjer.no verdsetter vi våre leseres’ bidrag. Vi inviterer deg til å dele din innsikt og erfaring i vår verden med investering og trading, gjennom kontaktskjemaet nedenfor. Du kan også bruke dette skjemaet for kommersielle henvendelser eller pressemeldinger.

Forespørsel om Pressemelding, Tips og Forslag

Noen ganger kan det beste innholdet komme fra de mest uvanlige kilder. Om du har forslag til en artikkel eller ønsker å dele relevante nyheter med oss, vennligst bruk skjemaet nedenfor for å komme i kontakt med oss. Og hvis du har spørsmål angående en pressemelding, kan du gjerne legge igjen forespørselen sammen med kontaktinformasjonen din, så vil en fra vårt team komme tilbake til deg.

Gjesteinnlegg

Det er ikke vanlig praksis for oss å tillate gjesteinnlegg på våre nettsteder, men vi publiserer de ved noen tilfeller dersom vi føler at innholdet gir en unik verdi. Om du har en idé eller forslag til en artikkel du ønsker å legge ut på Kjopeaksjer.no, så ta kontakt med oss. Hvis vi føler at ideen har verdi for leserne våre, vil vi komme tilbake til deg.

Forretnings- og annonseringsforespørsler

Om du er interessert i å annonsere på vår nettside, kan du finne all den informasjonen du trenger på  Investoo Group official site. Her kan du også ta direkte kontakt med vår kommersielle avdeling.

 

Ta kontakt