Home » Hvordan vi tjener penger

Hvordan vi tjener penger

Kjøpe Aksjer genererer inntekter ved å samarbeide med plattformer som tilbyr finansielle tjenester til brukere. Dette gjøres først og fremst gjennom affiliate markedsføring og bannerannonser. Dette ligner på de fleste andre nettsteder for finansiell sammenligning.

Her er et sammendrag av måtene vi genererer inntekter på.

Affiliate markedsføring

På tvers av Kjøpe Aksjer finner du sammenligningstabeller som gjennomgår funksjonene til forskjellige produkter (f.eks. nettmeglere, handelsverktøy osv.).

Hvis du følger en av lenkene eller knappene på Kjøpe Aksjer til en annen plattform, vil den plattformen kunne se at du kom fra nettstedet vårt og kan da betale oss en provisjon for henvisningen.

De avtalte provisjonsnivåene har ingen betydning for hvordan disse produktene diskuteres i innholdet vårt, og vi inngår ikke avtaler med plattformer vi ikke anser som sikre og pålitelige.

Bannerannonser

Kjøpe Aksjer genererer inntekter ved å selge plass på bestemte sider i form av bannerannonser. I disse ordningene kan våre partnere annonsere produktene sine på nettstedet vårt gjennom annonser plassert i eller ved siden av vårt vanlige innhold.

Pressemeldinger

Kjøpe Aksjer genererer av og til inntekter ved å gi nyhetsdekning av en bestemt bedriftsbegivenhet.

Enhver nyhet som enten er en pressemelding eller et sponset innlegg er tydelig merket som sådan. Selv med betaling utøver vi full redaksjonell kontroll over alt som publiseres på nettsiden.