HomeOm Oss

Om Oss

Hvem er vi?

Vårt team her hos Kjopeaksjer.no består av lidenskapelige folk med et stort spekter av karriere- og livserfaring. Vi tror på at demokratiseringen av økonomier har et enormt potensiale til det bedre, derfor har vi gjort det til vårt mål å gjøre investering og trading så tilgjengelig som mulig.

For mange som er nye innen investering kan det tilsynelatende uendelige utvalget innen nettbaserte finanstjenester virke overveldende, og markedets tekniske aspekter kan skremme bort mange potensielle investorer. Vi publiserer guider som er av høy kvalitet og samtidig lette å forstå, for å hjelpe våre lesere med å finne de tjenestene de trenger, med å kjøpe aksjer, med å bli kjent med markedene og til syvende og sist for å bygge opp sin formue.

Vår mission statement

Vårt mål er å gjøre den kompliserte investerings- og tradingverdenen enkel. Vi ønsker at våre lesere skal kunne finne produkter og tjenester som passer til deres behov. Vi forsøker å hjelpe folk til å ta smarte og informerte valg når det kommer til deres økonomi, og vi anbefaler kun tjenester vi gjerne kunne ha brukt selv.