Home » Om oss

Om oss

Kjøpe Aksjer er forpliktet til å gi sine brukere pålitelig og effektiv investeringsinnsikt for å hjelpe dem med å nå sine økonomiske mål.

Vi har hovedkontor i London, UK, og har også kontorer i 3 andre land. Teamet vårt har vokst til en styrke på mer enn 20 forskere, sammen med over 30 bidragsytere for å hjelpe oss med å publisere rapportene våre og nå millioner av våre lesere over hele verden.

Kjøpe Aksjer eies av Investoo Group og støttes av Kinetic InvestmentsBegge disse organisasjonene har vært medvirkende til å gjøre Kjøpe Aksjer til et velkjent navn og et merke å stole på.

Vår visjon, misjon og verdier

Vår visjon

Vår visjon er at alle er i stand til å nå sine økonomiske mål.

Vårt oppdrag

Vårt oppdrag er å utstyre alle med sårt tiltrengt investeringsinformasjon i sin enkleste og mest nøyaktige form, og hjelpe dem med å ta best mulig investeringsbeslutninger.

Våre verdier

Hos Kjøpe Aksjer følger vi disse fem kjerneverdiene for å gi næring til teamet vårt og oppnå mer:

  1. Læring er kontinuerligTeamet vårt er kontinuerlig sulten på å lære og utvikle seg til fordel for brukerne våre.
  2. Integritet i Integral: Vi tar sikte på å innpode følelsen av tillit blant brukerne våre, noe som bare kan skje med ærlige anstrengelser for å få og formidle kunnskap.
  3. Effektivitet og fortreffelighet: For å opprettholde høye standarder for ytelse, ferdigheter og fagekspertise.
  4. Enkelhet og nøyaktighet: Informasjon forbrukes og brukes best når den presenteres nøyaktig og på en enkel måte.
  5. Dream Big: Vi tror på å ikke begrense våre mål og mål, og alltid levere vårt beste.

Hvordan fungerer Kjøpe Aksjer?

Vi har to hovedveier som vi fokuserer på:

  • Investeringsutdanning
  • Sammenlignende studierapporter

Leserne våre kan få all relevant informasjon gjennom innholdet på nettstedet vårt for å utdanne seg.

Investeringsutdanning: Som en del av investeringsutdanning, serverer nettstedet vårt nyheter, live-data, kurs, guider, anmeldelser, trender osv. til våre lesere.

Siste nytt: Vi holder øye med alt som skjer i investeringsmarkedene og nyhetene som påvirker investeringer og handel.

Sanntidsdata: For å kunne ta smarte handels- og investeringsbeslutninger trenger alle rask tilgang til sanntidsdata.

Investeringslæring: Vi tilbyr et bredt utvalg av gratis kurs for våre brukere som ønsker å lære det grunnleggende om investeringer, samt bli vant til tips og triks fra handelen gjennom ulike investeringsmarkeder.

Guider og veiledninger: Vi har ulike guider som tar deg gjennom ulike prosesser innen finans og investeringer. Vi har designet disse guidene i et veldig lettfattelig format som guider deg steg-for-steg gjennom prosessene slik at du aldri blir sittende fast.

Detaljerte anmeldelser: Aspirerende investorer kan lett bli forvirret mellom ulike produkter og tjenester. Våre detaljerte vurderinger av ulike produkter og tjenester vil hjelpe deg å forstå fordeler og ulemper ved hvert produkt gjennom en lettfattelig tabell for å gjøre et passende valg for å matche dine mål og mål.

Spørsmål som betyr noe!

Hvem finansierer Kjøpe Aksjer?

Investoo Group, basert i London, er morselskapet til Kjøpe Aksjer og er hovedinvestoren bak denne nettsiden. Investoo Group er et anerkjent selskap med et godt rykte innen økonomisk leadgenerering og publisering av innhold. Det har spilt en nøkkelrolle i å støtte Kjøpe Aksjer og gjøre det til en svært anerkjent plattform for investeringsrelatert innhold.

Kan Kjøpe Aksjer gi meg investeringsråd?

Kjøpe Aksjer er en flott kilde til informasjon, men når det gjelder investeringsråd, anbefaler vi at du konsulterer en finansiell rådgiver og formuesforvalter. Alle har et spesifikt behov og økonomisk situasjon, og derfor bør det lages en tilpasset investeringsplan for hver enkelt.

Er dataene mine trygge med Kjøpe Aksjer, og hvordan brukes de?

Du kan være helt bekymringsfri med hensyn til dataene dine. Vi samler kun inn e-postadressene dine hvis du ønsker å abonnere på vårt nyhetsbrev, for å holde deg oppdatert på de siste nyhetene og varslene. Du kan lese vår personvernerklæring for mer informasjon.

Bruker Kjøpe Aksjer informasjonskapsler?

Kjøpe Aksjer-nettstedet bruker informasjonskapsler for å tilby tilpasset brukeropplevelse, basert på landet du åpner fra og hvilken enhet du bruker for å få tilgang til nettstedet.

Det hjelper oss med å levere nettsiden til deg i det mest passende formatet, og velge visningsspråket for nettstedet. For å lese mer om våre informasjonskapsler, vennligst les vår personvernerklæring.

Vi gjør dette for å sikre at innhold vises på riktig språk og formatert riktig. Du kan finne detaljene om hvilke informasjonskapsler vi bruker ved å lese vår personvernerklæring.