Home » News » CE 100-indeksen øker med 3,3 % som MongoDB, Snowflake Surge

CE 100-indeksen øker med 3,3 % som MongoDB, Snowflake Surge

I løpet av en uke som så store indekser i USA rally på jobbvekst og på den tilsynelatende løsningen på gjeldstak-debatten, overgikk CE 100-indeksen sine jevnaldrende i det bredere markedet.

For det formål økte CE 100-indeksen 3,3 % ettersom alle pilarer marsjerte høyere.

Mongo DB økte med mer enn 32 %, og førte aktivatorer 5,1 % høyere for uken.

MongoDB sa at for regnskapsåret 2024 første kvartal inkluderte høydepunktene 40 % Atlas-inntektsvekst og det den kaller de “mest netto nye kundetilskuddene på over to år.” Ledelsen la søkelyset på den økte etterspørselen etter AI i programvareutvikling og uttalte at utviklerdataplattformen deres ville dra nytte av utviklingen av AI-applikasjoner i årene fremover. Inntektene var 29 % høyere i kvartalet, til 368,3 millioner dollar, og driftstapet ble redusert til 68,5 millioner dollar fra 75,9 millioner dollar for ett år siden.

Andre steder steg andelene i Snowflake med 16,8 %, noe som underbygger Enablers’ grupperally. Snowflakes aksjer tok seg opp igjen etter et tosifret tap i kjølvannet av inntektene rapportert 24. mai, hvor produktinntekter på 590,1 millioner dollar i første kvartal representerte en gevinst på 50 %, og hvor veiledning ser ut til 34 % vekst i inneværende kvartal, som ender i Juli. Bloomberg hadde rapportert at investorer og analytikere har vært bekymret over avtagende vekstrater – og at flere analytikere hadde nedgradert aksjen og kuttet kursmålene.

Peloton stiger på nye medlemsnivåer

Peloton-aksjen steg 21,5 %, og ledet «Be Well»-segmentet 4,5 % høyere. Som vi bemerket sent i forrige måned, annonserte Peloton nye medlemsnivåer ettersom det endrer merkenavnet til å fokusere på trening, ikke maskinvare.

“Vi skifter oppfatninger fra hjemmet til overalt, treningsentusiaster til mennesker på alle nivåer, eksklusivitet til inkludering på tvers av alle Peloton-medlemmer nå og i fremtiden,” sa Leslie Berland, treningsselskapets markedssjef, som en del av kunngjøringen. Bedriftsdata viser at over halvparten av treningsøktene i det siste kvartalet ikke var sykkelrelaterte.

Som rapportert har selskapet også lagt til tre nye medlemsnivåer for appen sin: et grunnleggende, gratis medlemskap kalt Peloton App Free, som tilbyr mer enn 50 klasser; Peloton App One, en betalt plan som gir tilgang til tusenvis av klasser, og premium-nivå Peloton App+, for brukeren “som ønsker friksjonsfri, ubegrenset tilgang til Pelotons enorme bibliotek.”

iRobot-aksjen steg 19,2 % og bidro til å øke «Live»-segmentet 3,6 %. Som rapportert av Reuters, om litt mer enn en måned – innen 6. juli – vil EUs antitrustregulatorer gi tommelen opp eller ned til Amazon.com Incs foreslåtte oppkjøp på 1,7 milliarder dollar av iRobot. Nyere PYMNTS-data understreker den fortsatte bruken av teknologi og “smarte” enheter i hjemmet. Som funnet i vår pågående Connected Economy-undersøkelse, deltok 21 millioner flere forbrukere i aktiviteter som involverte en eller annen type smarthusenhet, og 40 % av de spurte forbrukerne omfavnet disse enhetene, en økning på 31 % fra år til år målt i de første månedene av dette. år.

Innenfor Shop-segmentet ga Ocado-aksjene opp 11,3 %, og holdt segmentets gevinst på 0,1 %. Aksjene falt, som Reuters rapporterte, da selskapets aksje ble “nedgradert” fra FTSE 100 og lagt til FTSE 250 børsindeksen i Storbritannia

Source https://buystocks.co.uk/news/ce-100-index-gains-3-3-as-mongodb-snowflake-surge/