Home » News » Den sveitsiske nasjonalbanken reduserer CF Industries Holdings-eierskap med 10,4 % i løpet av fjerde kvartal 2019

Den sveitsiske nasjonalbanken reduserer CF Industries Holdings-eierskap med 10,4 % i løpet av fjerde kvartal 2019

I en nylig innlevering til US Securities and Exchange Commission (SEC) har den sveitsiske nasjonalbanken avslørt at den har redusert sin posisjon i CF Industries Holdings, Inc. (NYSE: CF) med 10,4 % i løpet av fjerde kvartal i fjor. I følge innleveringen eide fondet 809 900 aksjer i CF Industries etter å ha solgt 94 166 aksjer i løpet av fjerde kvartal 2019. Swiss National Banks eierskap av CF Industries er på rundt 0,41 %, eller omtrent 69 millioner dollar verdt basert på markedsverdi, per sin siste SEC rapportering.

CF Industries er verdensledende innen produksjon og distribusjon av nitrogengjødsel. Selskapet eier og driver nitrogenanlegg som distribuerer landbruks- og industriprodukter gjennom sin segmenterte struktur bestående av ammoniakk, granulær urea, UAN, AN og andre produkter. Firmaets siste resultatrapport fra 1. mai rapporterte imponerende resultatresultater som overgikk analytikerestimater med $0,22 per aksje for en netto EPS på $2,85 i løpet av 1. kvartal 2020.

Selskapet opprettholdt også sterke finansielle indikatorer med en avkastning på egenkapitalen over gjennomsnittet på imponerende 42,23 %, noe som indikerer høy fortjeneste fra bruk av aksjonærkapital; demonstrere potensial for fremtidige vekstmuligheter innenfor dette feltet.

Til tross for at omsetningen er nede med nesten 30 % sammenlignet med fjorårets forrige kvartal, forventer analytikere positive resultater fremover i dette regnskapsåret og forventer å stå på rundt 8,98 USD per aksje.

Det avtagende eierskapet til Swiss National Bank innebærer ikke nødvendigvis noe negativt i forhold til selskapets utsikter, men reflekterer snarere bankens pågående bestrebelser på å opprettholde diversifiserte porteføljer på tvers av sektorer og bransjer med nye trender som fremstår sterkere enn noen gang før – og sikrer at kundene gis maksimal sikkerhet når vi navigere i disse usikre tidene sammen.

Når investorer ser frem til fremtidige kvartaler etter covid-epoken, antyder vekstanstimater tegn på forbedringer mot vedvarende produksjonsnivåer som gir potensiale for enda større avkastning både for eksisterende så vel som eventuelle potensielle investorer i denne og lignende bransjer. Beste fremgangsmåter som anbefales for enhver investor er å holde seg informert om den siste utviklingen rundt CF Industries eller andre selskaper med interesser innenfor lignende vekstsektorer.

CF Industries: En oversikt over Hedge Fund-aktiviteter

Aksjen til CF Industries Holdings, Inc. åpnet på 67,58 dollar tirsdag og har vært utsatt for en god del interesse blant hedgefond og institusjonelle investorer den siste tiden. Flere andre hedgefond og institusjonelle investorer har enten lagt til eller redusert sine eierandeler i selskapet. For eksempel økte Pacer Advisors Inc. sin eierandel med 83,1 % i 4. kvartal til å eie 1 971 287 aksjer til en verdi av $167 954 000 etter å ha kjøpt ytterligere 894 857 aksjer; Renaissance Technologies LLC gjorde det samme i 3. kvartal ved å øke sin eierandel med 48,5 % for å eie 1 716 450 aksjer verdsatt til $165 208 000 etter å ha kjøpt ytterligere 560 800 aksjer; Price T Rowe Associates Inc. MD økte sin eierandel med 4,80 % i 3. kvartal til å eie 11 789 927 aksjer til en verdi av 1 134 783 000 USD etter å ha kjøpt ytterligere 544 263 aksjer; Jacobs Levy Equity Management Inc., økte i samme kvartal sin eierandel med 316,30 % som nå eier 482 822 aksjer til en verdi av 46 472 000 USD etter å ha kjøpt ytterligere 366 839 aksjer og til slutt økte Clean Energy Transition LLP også sin eierandel for CF Industries, men i løpet av Q1’s boost verdi med nesten tre ganger.

CF Industries Holdings er en ledende global produsent og distributør av nitrogengjødsel med virksomhet segmentert i Ammoniakk Granular Urea UAN AN Annonse Annonse som betjener både landbruks- og industrikunder via sitt distribusjonssystemnettverk.

Nylig erklærte kvartalsvise utbytter sikret at aksjonærene ble utbetalt onsdag 31. mai med registreringer som viser utbetalinger på USD 0,40 per aksje for de som ble registrert 15. mai for denne utbyttebytteperioden alene.

Flere analysefirmaer har også over tid veid inn CF-ratingen, og Citigroup har senket kjøpsmålprisen fra et maksimum på $126,00 til $100,00 (kjøpsvurdering.) Scotiabank har hevet sin CF Industries-aksjeevaluering fra en «sektorytelse»-rating til en bedre ytelse. alternativ med et prismål på $95,00 og Goldman Sacks Group satte deres til $110,00 selv om den opprinnelige prognosen også var satt til $126,00; både credit Suisse Group så vel som BMO Capital Markets ga estimerte prognoser for interne kursmålverdier for CF Industries-senkning i det siste kvartalet, mens en forskningsanalytiker merket sin nåværende aksje som salgsrating gitt dårligere nylige resultatdata.

Med en markedsverdi på er for tiden verdsatt til 13,17 milliarder dollar og har en betaverdi på 1,01, har CF Industries Holdings fortsatt å møte endrede markeder, og kommer på bakgrunn av medrivende prestasjoner, markedsnedganger og bransjebaserte usikkerhetsfaktorer som setter spørsmålstegn ved både vekst- og langsiktige investeringslevedyktighetsanalytikere mener investorer må holde aktivt kontakt med CF Industries nyhetsoppdateringer før de handler med blue chip-selskapet vurdert av Bloomberg.com under konsensusklassifisering som moderat kjøp/langsiktig positiv blant tilfeldige handelsmenn på nettstedet .

Source: https://buystocks.co.uk/news/swiss-national-bank-reduces-cf-industries-holdings-ownership-by-10-4-during-q4-2019/