Home » News » First Republic Shares Slip on Report of Buyers for New Stock

First Republic Shares Slip on Report of Buyers for New Stock

First Republic Bank-aksjene falt etter en rapport om at rådgivere har stilt opp potensielle kjøpere av nye aksjer som en del av en redningsplan for den beleirede utlåneren.

Rådgivere vil prøve å overtale store amerikanske banker som allerede har reddet First Republic ut én gang til å kjøpe obligasjoner fra det San Francisco-baserte selskapet til over markedsrenter for et totalt tap på noen få milliarder dollar, mindre enn Federal Deposit Insurance Corp. assosiert med en feil i First Republic, rapporterte CNBC onsdag. Som en del av den planen har rådgiverne allerede stilt opp mulige kjøpere for nye aksjer, sa CNBC, med henvisning til kilder de ikke identifiserte.

First Republic-aksjen falt 12 % klokken 8:24 i tidlig handel i New York. De var ned 93 % i år til og med tirsdag.

En representant for First Republic svarte ikke umiddelbart på en forespørsel om kommentar fra Bloomberg News.

Forrige måned avverget First Republic en potensiell kollaps etter at en gruppe på 11 større finansfirmaer ble enige om å parkere 30 milliarder dollar i innskudd hos utlåneren. JPMorgan Chase & Co., Bank of America Corp., Citigroup Inc. og Wells Fargo & Co. bidro hver med 5 milliarder dollar i uforsikrede innskudd hver, mens andre banker deponerte mindre beløp som en del av en plan utarbeidet sammen med amerikanske regulatorer.

Kilde: https://buystocks.co.uk/news/first-republic-shares-slip-on-report-of-buyers-for-new-stock/