Home » News » Goldman Sachs-aksjen stiger for fjerde dag på rad midt oppgang i markedet

Goldman Sachs-aksjen stiger for fjerde dag på rad midt oppgang i markedet

News Team

Goldman Sachs (NYSE:GS)-aksjer registrerte en økning for fjerde dag på rad mandag 9. oktober 2023, til tross for at de holdt seg under den årlige toppen oppnådd 15. november. Denne oppadgående bevegelsen falt sammen med en økning i det bredere markedet da både S&P 500- og Dow Jones-indeksene gikk opp med henholdsvis 0,63 % og 0,59 %.

Ved siden av Goldman Sachs opplevde også andre bankgiganter Bank of America (NYSE:BAC) og Wells Fargo (NYSE:WFC) en oppadgående kurs i aksjekursene. Morgan Stanley (NYSE:MS) stoppet imidlertid trenden og registrerte en nedgang på 0,52 %.

Til tross for den positive utviklingen, falt Goldman Sachs’ handelsvolum på 1,1 millioner aksjer som ble handlet på mandag, under gjennomsnittet på 50 dager. Dette tyder på at selv om aksjekursen har vært på vei opp, har den ikke vært ledsaget av en betydelig økning i handelsaktiviteten.

Banksektorens resultater på mandag fulgte en bredere markedstrend, med mange aksjer som registrerte oppgang som svar på gunstige markedsforhold. Imidlertid understreker de varierende resultatene blant de store bankene den varierende dynamikken innenfor denne sektoren.

Source: https://buystocks.co.uk/news/goldman-sachs-shares-gain-for-fourth-straight-day-amidst-market-uptick/