Home » News » Robeco Institutional Asset Management øker eierandelene i Guidewire Software, Inc. med tillit til vekstpotensial

Robeco Institutional Asset Management øker eierandelene i Guidewire Software, Inc. med tillit til vekstpotensial

Robeco Institutional Asset Management BV er en av de ledende finansinstitusjonene som tilbyr investeringsforvaltningstjenester. I følge den nylige innleveringen til Securities and Exchange Commission, har selskapet økt sine eierandeler i Guidewire Software, Inc. (NYSE: GWRE) med 8,7 % i fjerde kvartal. Den institusjonelle investoren eier nå 100 000 aksjer i Guidewire Softwares aksjer, etter å ha kjøpt ytterligere 8 034 aksjer i løpet av perioden. Dette oppkjøpet gir Robeco Institutional Asset Management BV en total verdi på $6 256 000 i Guidewire-programvare.

Guidewire Software, Inc. er en teknologiplattformleverandør for globale eiendoms- og skadeforsikringsindustrier. Gjennom sine programvareprodukter som InsuranceSuite, PolicyCenter, ClaimCenter, BillingCenter, InsuranceNow blant andre og et partnerøkosystem som gir sluttbrukere ulike alternativer å velge mellom når de skal velge sine ideelle dekningsplaner.

Guidewires aksje åpnet på 74,28 dollar onsdag morgen og har utviklet seg positivt over tid med en gradvis økning mot høyere prising fra 12-måneders laveste på 52,08 dollar til å nå en rekord på 87,26 dollar i løpet av denne perioden.

Det nylige oppkjøpet av aksjer av Robeco Institutional Asset Management BV understreker deres tillit til Guidewire Software som et investeringsalternativ for dem, gitt at selskapets grunnleggende forhold er solide nok til å støtte vekstbanen.

Guidewires imponerende produkttilbud gjør dem i stand til å levere kvalitetstjenester som er skreddersydde og fleksible nok til å dekke ulike kundebehov og dermed utvide kundebasen i et jevnt tempo.

Fra 3. mai hadde Guidewire Software et gjeldende forhold på 3,66 og et hurtigforhold på 3,66, noe som demonstrerer deres finansielle styrke og fleksibilitet når det gjelder håndtering av omsetningsmuligheter når de oppstår selv midt i potensielle vanskeligheter som krisehendelser som Covid-19 har kastet inn i blandingen.

Denne imponerende økonomiske ytelsen har bidratt betydelig til at Guidewire Software har en total markedsverdi verdt 6,06 milliarder dollar og en høy pris i forhold til inntjening på -37,14.

Avslutningsvis er Robeco Institutional Asset Managements oppkjøp av Guidewire Softwares aksjer et tegn på en økende tillit til selskapets prestasjoner både når det gjelder funksjoner og økonomisk helse. En prognose som kan bære trenden mot mer bullish sentimenter i fremtiden.

Source: https://buystocks.co.uk/news/robeco-institutional-asset-management-increases-holdings-in-guidewire-software-inc-with-confidence-in-growth-potential/