Home » News » Tirsdagens markedsoppsummering: Her er de beste høydepunktene fra i går

Tirsdagens markedsoppsummering: Her er de beste høydepunktene fra i går


  • Vista Outdoor kjøper Stone Glacier mens Starboard kjøper 6,5 % eierandel i GoDaddy verdt 800 millioner dollar.
  • Digital Turbines lagertanker etter partnerskap med Google.
  • Telefonica vil kutte tusenvis av jobber i Spania

Vista Outdoor kjøper Stone Glacier

Vista Outdoor (NYSE: VSTO) kunngjorde tirsdag at de vil kjøpe premium jaktutstyrsmerket Stone Glacier . Flyttingen vil tillate den amerikanske sportsdesigneren å utvide porteføljen sin til kategoriene campingutstyr og teknisk klær. Oppkjøpet bør ytterligere forsterke deres rykte som foretrukne oppkjøper i utendørsbransjen. Dette er det syvende oppkjøpet av Vista Outdoor i løpet av de siste 16 månedene, og de bruker kontanter i hånden og tilgjengelige likvide midler for å finansiere denne avtalen.

StarBoard skal ha en eierandel på 6,5 % i GoDaddy

Styrbord kontrollerer 6,5 % eierandel i GoDaddy Inc. (NYSE: GDDY) verdt 800 millioner dollar. Mens den aktivistiske investorens planer ikke kunne læres, presser Starboard vanligvis selskaper til å forbedre ytelsen på andre måter eller øke fortjenestemarginene og søker svært ofte seter i styret. GoDaddy ble grunnlagt i 1997 av Rob Parsons og aksjen fikk et løft nylig da selskapet rapporterte resultatet for tredje kvartal. Domeneregistratoren har for tiden en markedsverdi på 12,7 milliarder dollar.

Digital Turbin samarbeider med Google

Digital Turbine (NASDAQ:APPS) så aksjene falle etter kunngjøringen om at de vil samarbeide med Google for å markedsføre produktene og vekststrategien som støtter Android-økosystemet. Dette vil skje ved å aktivere milliarder av apper med intelligent appoppdagelse. Mens Digital Turbine også vil jobbe med Googles premierepartner for nettskyen SADA for å forbedre og utvide Googles bedrifts- og skyløsninger.

Telefonica vil kutte tusenvis av jobber i Spania

Telefonica SA (BME:TEF) har annonsert at de vil kutte 2700 arbeidsplasser i Spania . Avgangen er ventet å koste telekommunikasjonsselskapet rundt 1,7 milliarder dollar. De fleste avgangene er arbeidstakere som er 55 år eller eldre i 2022 med en ansiennitet på over 15 år. Telefonica har sett to tidligere tilfeller av slike massenedskjæringer under styreleder Jose Maria Alvarez-Pallete. Denne strategien har hjulpet selskapet med å håndtere gjelden sin med gjelden på 25 milliarder dollar, mindre enn halvparten av hva den hadde i 2016.