Home » News » Tirsdagens markedsoppsummering: Kvartalsresultater utløser blandede aksjebevegelser, JPMorgan saksøker Tesla, og Progenity står overfor vanskelige tider

Tirsdagens markedsoppsummering: Kvartalsresultater utløser blandede aksjebevegelser, JPMorgan saksøker Tesla, og Progenity står overfor vanskelige tider


  • BIMI opp 60 % etter å ha rapportert 345,7 % inntektsvekst
  • Walmart- og Talkspace-aksjene faller etter utgivelsen av resultater for tredje kvartal 2021
  • Tesla står overfor søksmål for 162 millioner dollar

Det var blandet bevegelse for ulike aksjer som la ut kvartalsresultater på tirsdag, med noen opp mens andre gikk ned på skuffende resultater.

BIMI øker i oppslukende kvartalsresultater  

BIMI international Medical (NASDAQ: BIMI) hoppet med 60 % etter at leverandøren av helseprodukter og tjenester ga ut sitt 3. kvartal 2021. Selskapet rapporterte 345,7 % årlig vekst i inntekter til rundt 10,69 millioner dollar, tilskrevet en solid omsetning på rundt 8,48 millioner dollar for farmasøytiske enheter. Bruttofortjenesten økte med 688,7 % til 2,029 millioner dollar.

Walmarts resultater for fjerde kvartal kan få inflasjonseffekter  

Walmart Inc. (NYSE: WMT) publiserte resultatene for tredje kvartal 2021 med en omsetning på 140,54 milliarder dollar og en nettoinntekt på 3,11 milliarder dollar eller 1,11 dollar per aksje. Til tross for de imponerende resultatene, tapte aksjene 2,0 % på grunn av bekymring for at inflasjon kunne påvirke forhandlerens marginer i fjerde kvartal. Ikke desto mindre slo selskapet analytikerestimatene og tilbød haukefulle veiledning for hele året. Selskapet forventer en justert fortjeneste per aksje på 6,4 milliarder dollar for hele året på 6T % årlig sammenlignbar salgsvekst i USA.

Talkspace rapporterte nettoinntekter for tredje kvartal 2021 på 26,4 millioner dollar  

Talkspace Inc. (NASDAQ: TALK) hadde en rolig dag i den siste økten, men resultatene for tredje kvartal som gikk glipp av estimater viste andeler av terapileverandøren på netttjenester på 36 %. Selskapet rapporterte en nettoomsetning på 26,4 millioner dollar, noe som representerer en økning på 23 % fra år til år. I tillegg vokste det totale antallet aktive medlemmer med 21 % til rundt 60 300. Talkspace hadde en nettoinntekt på 1,5 millioner dollar eller 0,01 dollar per aksje, noe som representerer en forbedring fra et tap på 2,7 millioner dollar for ett år siden.

Etterkommere tilpasser seg endring i strategisk fokus  

På tirsdag steg aksjen i Progenity Inc (NASDAQ: PROG) 34 % til 3,96 dollar. Aksjen har mistet sin verdi betraktelig siden fjorårets børsnotering. Aksjen tok en kort-skvis-utløst vanvidd for andre gang på en måned. Selskapet hadde prenatale testinntekter før COVID-19-pandemien, men så endret det fokus til å utvikle sin proprietære pipeline som inkluderer Preecludia-testen. I 3. kvartal 2012 hadde selskapet en omsetning på 182 000 dollar med et nettotap på 43,7 millioner dollar. Selv om tallene var en forbedring fra år til år, er selskapet langt fra å realisere et overskudd.

JPMorgan saksøker Tesla for 162 millioner dollar  

Tesla Inc. (NASDAQ: TSLA) CEO Elon Musk har solgt sine eierandeler i selskapet og har så langt losset 934 000 aksjer verdt 930 millioner dollar. Så overraskende saksøker JPMorgan Chase (NYSE: JPM) elbilprodusenten for mer enn 4162 millioner. Ifølge JPMorgan brøt Tesla aksjewarrants-kontrakten som forfaller i år ved å unnlate å tilby bankaksjer eller kontantvederlag etter utløpet av kontrakten.