Home » News » Van ECK Associates Corp øker eierandelen i Worthington Industries, Inc. med 76 %

Van ECK Associates Corp øker eierandelen i Worthington Industries, Inc. med 76 %

News Team

Van ECK Associates Corp, et investeringsrådgivningsfirma, har økt sin beholdning av aksjer i Worthington Industries, Inc. (NYSE: WOR) med 76 % i løpet av fjerde kvartal 2020. Selskapet tok denne handlingen i henhold til sin siste kvartalsrapport som ble sendt inn til Securities & Exchange Commission. Rapporten sier at Van ECK Associates Corp nå eier 85.792 aksjer i Worthington Industries-aksjen etter å ha kjøpt ytterligere 37.056 aksjer i samme periode, noe som representerer en betydelig økning i deres eierandel.

For tiden opprettholder Van ECK Associates Corp en minoritetseierandel i Worthington Industries til en verdi av $4 265 000 ved slutten av den aktuelle rapporteringsperioden. Selv om dette ikke representerer en kontrollerende eierandel i industriproduktselskapet verdt omtrent 2 milliarder dollar i henhold til markedsverdimålinger, taler det om investortillit til deres evner og markedsutsikter – et syn som deles av andre institusjonelle investorer som Vanguard Group og Blackrock.

Worthington Industries er også angivelig satt til å betale ut utbytte torsdag 29. juni på USD 0,31 per aksje for de investorene registrert den 15. juni – en fristende avkastning på investeringen sammenlignet med lignende industriselskaper innenfor sine peer group-områder. Denne utbytteordningen lover en årlig avkastning på $1,24 med en nåværende avkastningsrekord på ca. 2,18 %, noe som reflekterer både imponerende finansiell styrke og bedriftsvekstmål i tråd med nøkkelindikatorer.

I tillegg til positive institusjonelle tillitssignaler fra investeringsselskaper som Van ECK Associates Corp., har Worthingtons eget lederteam vist ytterligere overbevisning i sin forpliktelse til å skape verdier for aksjonærene gjennom strategiske aksjesalg de siste månedene til tross for svingninger i råvareprisene som ellers kunne ha gjort. forårsaket bekymring eller potensielle variable risikoer.

For eksempel solgte nylig utnevnt styreleder John P/Oh Mcconnell noen aksjer på totalt 17 000 aksjer verdt omtrent USD 977 840,00 på grunn av økende aksjonærinteresse for disse verdipapirene. Andre innsidere som SVP Catherine M. Lyttle solgte 10 000 aksjer for $629 000 i løpet av det siste regnskapskvartalet året før med planer om å støtte andre forretningsinvesteringsaktiviteter.

Som konklusjon er Worthington Industries fortsatt et ledende industriproduktselskap innen sektoren preget av dets evne til å opprettholde investortillit til tross for motvind sett på tvers av en rekke segmenter i nyere tid. Dens vellykkede appell blant institusjonelle investorer sammen med strategiske aksjetransaksjoner utført av lederteam viser vedvarende momentum som driver den mot rask vekst og markedsmessig bedre resultater i finansmarkedene på lang sikt.

Institusjonelle investorer og hedgefond øker eierandelen i Worthington Industries mens analytikere oppgraderer aksjer

Worthington Industries, Inc., et industriproduktselskap, har nylig fått et løft fra flere institusjonelle investorer og hedgefond. Arizona State Retirement System, Cardinal Capital Management, Great West Life Assurance Co. Can, Swiss National Bank og Retirement Systems of Alabama har alle økt sin eierandel i selskapet ved å kjøpe ytterligere aksjer i løpet av siste kvartal. Faktisk eier institusjonelle investorer og hedgefond i dag 45,30 % av selskapets aksjer.

Denne nyheten kommer sammen med positive analytikerrapporter om Worthington Industries. BMO Capital Markets hevet kursmålet for selskapet fra $54 til $60 mens StockNews.com oppgraderte aksjen fra en “hold”-rating til en “kjøp”-rating.

Det Ohio-baserte firmaet kunngjorde også nylig sin kvartalsvise utbyttebetaling planlagt til 29. juni. Aksjonærer som er registrert 15. juni vil motta en betaling på $0,31 per aksje, noe som resulterer i et årlig utbytte på $1,24 og en avkastning på 2,18%. Worthington Industries’ utbytteandel er for tiden 29,67 %.

Aksjene i Worthington Industries åpnet på 56,81 dollar torsdag med en beta på 1,25 og en markedsverdi verdt 2,83 milliarder dollar. Virksomheten har gjeld i forhold til egenkapital på 0,40, quick ratio på 1,67 og gjeldsgrad på 2,57 %.

I mars i år rapporterte Worthington Industries en fortjeneste per aksje (EPS) verdt 1,04 dollar for 4. kvartal, og overgikk analytikernes konsensusestimater med opptil 0,34 dollar per aksje takket være sterk etterspørsel sett på tvers av alle bransjer som betjenes av firmaet, inkludert bygg-, bil- og energisektorene .

Til tross for at inntektene gikk ned i løpet av 4. kvartal på grunn av tapsbringende kontrakter som ble avviklet eller terminert tidlig etter svak etterspørsel, spesielt i olje- og gassmarkedene, er aksjeanalytikere fortsatt positive om Worthington Industries estimerte EPS-prognose for i år til å være $4,93 per aksje.

Source: https://buystocks.co.uk/news/van-eck-associates-corp-increases-stake-in-worthington-industries-inc-by-76/