Home » News » Walmart, Home Depot og Cisco rapporterer inntekter denne uken

Walmart, Home Depot og Cisco rapporterer inntekter denne uken

Walmart, Home Depot og Cisco rapporterer sine kvartalsvise resultater denne uken. Vil de skuffe investorer eller ikke?

Inntjeningssesongen fortsetter denne uken, med noen store selskaper i USA som rapporterer sine kvartalsresultater. Blant de viktigste inntektsutgivelsene er de fra Walmart, Home Depot og Cisco.

Walmart

Walmart (NYSE:WMT) er et av verdens største detalj- og grossistselskaper. Selskapet rapporterer sin kvartalsvise inntjening tirsdag 17. mai , og aksjen holder seg i positivt territorium YTD, opp litt mer enn 2 %.

Det er ganske bra med tanke på at teknologisektoren allerede er i et bearish marked og at S&P 500-indeksen så vidt unngikk et bjørnemarked sist fredag. Dessuten er Walmart et utbyttebetalende selskap som har økt sine årlige utbetalinger til aksjonærene de siste 48 årene på rad.

De fleste analytikere er positive på Walmarts aksjekurs. Av de 59 analytikerne som dekker Walmart-aksjen, har 53 utstedt kjøpsvurderinger og 6 har utstedt nøytrale. Ingen analytiker har en salgsrating for Walmarts aksjekurs.

Home Depot

Home Depot (NYSE:HD) presenterer de økonomiske resultatene for Q1 FY2022 17. mai kl. 09:00 ET . Home Depot er en oppussings- og interiørkjede og et av de amerikanske selskapene med en sterk utbyttebetalingshistorie.

Aksjonærene har mottatt økt årlig utbytte de siste 13 årene, og utbytteutbetalingsgraden er 44,14 %. Videre er terminutbyttet 2,57 %.

I motsetning til Walmart, er Home Depots aksjekurs ned nær -28 % YTD, påvirket av det generelle salget på aksjemarkedet.

Cisco

Cisco Systems (NASDAQ:CSCO) er et av de ledende teknologiselskapene i verden. Selskapet rapporterer Q3 FY2022-inntektene 18. mai kl. 13:30 PT, og aksjekursen har falt med mer enn -21 % YTD sammen med teknologisektoren.

Cisco handles for tiden med en P/E Non-GAAP-ratio de siste tolv månedene på 14,88, lavere enn sektormedianen med -16,59 %.