Home » News » 3 aksjer å kjøpe foran kvartalspresentasjonen: Tesla, Netflix og P&G

3 aksjer å kjøpe foran kvartalspresentasjonen: Tesla, Netflix og P&G

Tesla, Netflix og Procter & Gamble er tre av de store aksjeaksjene som rapporterer kvartalsresultatet neste uke.

Uken som kommer er full av viktige selskaper som rapporterer sine kvartalsvise økonomiske resultater. Investorer vil definitivt holde øye med følgende tre: Tesla, Netflix og Procter & Gamble.

Tesla

Tesla var nylig i nyhetene, mest fordi administrerende direktør, Elon Musk, ga et tilbud om å kjøpe Twitter, en sosial medieplattform. Men Tesla-fans venter på kvartalsresultatet, planlagt for utgivelse onsdag 20. april klokken 16:30 sentraltid .

Investorer forventer en EPS på $2,26 for første kvartal 2022, og et årlig inntektsestimatet for regnskapsperioden som avsluttes i desember 2022 på $82,83 milliarder.

Tesla betaler ikke utbytte, og det er en av de mest populære aksjene blant detaljhandlere. Ettersom regjeringer over hele verden investerer i overgangen til grønn energi, forventes etterspørselen etter elektriske kjøretøy å øke betydelig i årene som kommer.

Etter et monsterrally under COVID-19-pandemien, har Teslas aksjekurs falt YTD.

Netflix

Netflix er en annen aksje som steg under COVID-19-pandemien. Ettersom folk ble tvunget til å bruke mer tid hjemme på grunn av nedstengninger, brukte de mer tid på nettet og konsumerte mer Netflix enn før.

Sammen med suksessen til noen av showene deres, fikk Netflix global merkevarekjennelse.

Aksjekursen er imidlertid nesten halvert siden slutten av fjoråret. Da regjeringer i utviklede økonomier begynte å lempe på COVID-19-restriksjonene, tok investorer profitt på Netflix-investeringen.

For første kvartal 2022 forventer investorer en EPS på $2,92.

Procter & Gamble

Procter & Gamble vil rapportere sine økonomiske resultater for Q3 FY2022 onsdag 20. april. Dette er et av selskapene med den lengste rekken av årlige utbytteøkninger – 65 år på rad.

Investorer forventer en EPS på $1,3 for kvartalet, og aksjekursen har steget +15,54 de siste tolv månedene. Med gjeldende børskurs er Procter & Gamble verdsatt til 380,1 milliarder dollar.