Home » News » 4 aksjer å følge med når de rapporterer kvartalsresultater

4 aksjer å følge med når de rapporterer kvartalsresultater

Inntjeningssesongen fortsetter denne uken, med fire store aksjer som skal rapportere sine kvartalsvise resultater: Paychex, Lululemon, Micron Technology og Walgreens Boots Alliance.

Aksjene steg forrige uke da investorer forkastet det faktum at Federal Reserve startet en innstrammingssyklus. Inntjeningssesongen fortsetter denne uken, med fire interessante navn som skal presentere kvartalsinntektene: Paychex, Lululemon, Micron Technology og Walgreens Boots Alliance.

Paychex

Paychex (NASDAQ:PAYX) rapporterer sine kvartalsresultater 30. mars. Selskapet tilbyr løsninger for menneskelige ressurser, og aksjekursen har økt med mer enn 28 % YTD.

Dessuten er Paychex et utbyttebetalende selskap. I januar erklærte det et utbytte på $0,66/aksje, og utbytteutbetalingsforholdet er 74,71%.

Lululemon

Lululemon (NASDAQ:LULU) betaler ikke utbytte, og aksjekursen har falt med mer enn -17% YTD. Selskapet har imidlertid økt inntekten sin med mer enn 43 % på årsbasis, og investorer forventer en EPS for kvartalet på 3,27 dollar.

Micron-teknologi

Micron Technology (NASDAQ:MU) er et IT-selskap som opererer i halvlederindustrien. Selskapet rapporterer sine økonomiske resultater for Q2 FY2022 29. mars, og investorer forventer en EPS på $1,98/aksje.

Analytikere er positive til Micron Technology-aksjer, i det minste å dømme etter antall analytikere som utsteder kjøpsvurderinger – 66 av 80. Bare 1 analytiker har en salgsanbefaling, og 13 har en nøytral for Micron Technology-aksjekursen.

Micron har operert med en EBIT-margin de siste tolv månedene på 29,01 %, høyere enn sektormedianen med 224,96 %.

Walgreens Boots Alliance

Walgreens Boots Alliance (NASDAQ:WBA) er et helse- og skjønnhetsbutikkselskap fra Deerfield, Illinois. Det rapporterer kvartalsvise økonomiske resultater denne uken, og EPS-estimatet for 2022 er $5,01.

Walgreens aksjekurs handles til et P/E-forhold på 9,49, og nettoresultatanslaget for 2022 er 4,35 milliarder dollar.