HomeNews4 store aksjer å kjøpe i forkant av kvartalsresultatet

4 store aksjer å kjøpe i forkant av kvartalsresultatet

Mircea Vasiu

Uken som kommer er full av store aksjeselskaper som rapporterer sine økonomiske resultater for siste kvartal. Her er fire navn å følge med: Target, Snowflake, Kroger og Salesforce.

Konflikten i Ukraina har stjålet alle overskriftene i det siste, men investorer bør også ta hensyn til den pågående inntjeningssesongen. Mange store selskaper rapporterer sine kvartalsvise inntekter denne uken, som Target, Snowflake, Kroger og Salesforce.

En large cap-aksje, også kjent som en big cap, er en aksje som har en markedsverdi større enn 10 milliarder dollar. Markedsverdien beregnes ved å multiplisere prisen/andelen med antall utestående aksjer.

Mål

Target (NYSE:TGT) presenterer sine kvartalsresultater onsdag 1. mars. Investorer forventer en EPS på $2,85 i kvartalet, og selskapet har levert bedre enn forventet EPS for de siste 12 kvartalene på rad.

Target er et av de lengste utbyttebetalende selskapene i USA. Det har økt sitt årlige utbytte de siste 53 årene, og terminutbyttet er 1,81 %. Aksjekursen er ned -13,92 % YTD.

Snowflake

Snowflake (NYSE:SNOW) er et amerikansk IT-selskap som tilbyr skybaserte dataplattformer. Selskapet rapporterer de økonomiske resultatene for det siste kvartalet 2. mars, og investorer forventer en EPS på 0,3 dollar i kvartalet. Hvis det leverer som forventet, vil dette være det andre positive kvartalet på rad for Snowflake.

Selskapet opererer med en brutto fortjenestemargin de siste tolv månedene på 60,32 % og er verdsatt til 82,52 milliarder dollar til gjeldende markedspris.

Kroger

Kroger (NYSE:KR) er en av de eldste amerikanske forhandlerne, og den rapporterer sin kvartalsvise inntjening 3. mars. Investorer forventer en EPS på 0,73 dollar i kvartalet, og det årlige inntektsestimatet for regnskapsperioden som avsluttes januar 2023 er 139,57 milliarder dollar.

Krogers aksjekurs har steget +43,35 % de siste tolv månedene.

Salesforce

Salesforce (NYSE:CRM) rapporterer sine kvartalsresultater 1. mars kl. 14:00 PT . Investorer forventer en EPS på $0,75 i kvartalet, på linje med samme periode i fjor.

Salesforce er et amerikansk IT-selskap som utvikler cloud computing-løsninger og leverer programvare for kunderelasjonsadministrasjon over hele verden. Selskapet opererer med en brutto fortjenestemargin på 72,02 % de siste tolv månedene, og aksjekursen er ned -18,12 % i år.