Home » News » AAR Corps administrerende direktør selger aksjer midt i trenden med innsidesalg

AAR Corps administrerende direktør selger aksjer midt i trenden med innsidesalg

News Team

Holmes John McClain III, styreleder, president og administrerende direktør i AAR Corp (NYSE:AIR), solgte 72.637 aksjer i selskapet mandag. Dette nylige salget er en del av en større trend for McClain som i løpet av det siste året har solgt totalt 320 560 aksjer og ikke har kjøpt noen.

Dette betydelige innsidesalget har vekket interesse i investeringsmiljøet. I løpet av det siste året har det ikke vært noen innsidekjøp hos AAR Corp, mens det har vært 25 innsidesalg. På mandag ble aksjene i AAR Corp handlet for 60,32 dollar stykket, noe som ga aksjen en markedsverdi på 2,055 milliarder dollar. Pris-inntjening-forholdet var 30,65, lavere enn bransjemedianen på 32,84, men høyere enn selskapets historiske median-pris-inntektsforhold.

I følge InvestingPro-data har AAR Corp en markedsverdi på 2020 millioner dollar og et P/E-forhold på 30,51. Selskapet har sett en inntektsvekst på 15,61 % LTM2024.Q1 og en bruttofortjeneste på 389,5 millioner dollar. Aksjen har også gitt en avkastning på 57,8 % det siste året, noe som er en betydelig avkastning for investorene.

I følge et egenverdiestimat utviklet av GuruFocus Value, fremstår AAR Corp som beskjedent overvurdert. Aksjens pris-til-GF-verdi-forhold er 1,15, med en GF-verdi på $52,42 og en nåværende pris på $60,32. GF-verdien beregnes basert på historiske multipler, en GuruFocus-justeringsfaktor og fremtidige estimater av forretningsresultater fra Morningstar-analytikere.

AAR Corp, et globalt ettermarkedsløsningsselskap med virksomhet i over 100 land, tilbyr luftfartstjenester til kommersielle og offentlige kunder over hele verden. Disse tjenestene inkluderer vedlikehold, reparasjon og overhaling (MRO) samt forsyningskjedeløsninger. McClain har vært hos AAR Corp i flere år, og navigert selskapet gjennom ulike markedsforhold.

Det nylige insidersalget av McClain kombinert med aksjens beskjedne overvurdering kan tyde på at han mener at aksjens nåværende pris ikke reflekterer dens egenverdi. I henhold til InvestingPro Tips, handles AAR Corp til en høy inntektsmultipel, og aksjekursbevegelsene er ganske volatile. Selskapets inntektsvekst har vært akselererende og det opererer med et moderat gjeldsnivå.

Source: https://buystocks.co.uk/news/aar-corp-ceo-sells-shares-amid-insider-selling-trend/