Home » News » Aksjefutures blandet etter at Dows rekord stengte.

Aksjefutures blandet etter at Dows rekord stengte.

News Team

Aksjefutures var blandet tirsdag etter at et fall i teknologiaksjer presset S&P 500 og Nasdaq Composite, mens Dow Jones Industrial Average stengte på et rekordhøyt nivå.

Futures knyttet til Dow Jones Industrial Average steg 65 poeng eller 0,16 %. S&P 500-futures falt 0,32 % mens Nasdaq 100-futures trakk seg tilbake 0,85 %.

På mandag brøt Dow med det bredere markedet og nådde en ny intradag-høyde før han trakk seg tilbake. Likevel holdt 30-aksjeindeksen på nok av oppgangene til å sementere en ny rekordavslutning. I mellomtiden signaliserte et fall i teknologiaksjer på mandag og en oppgang i mindre favoriserte segmenter som energi at investorer kan rotere ut av en av markedets nøkkeldrivere det siste året.

Investorer er ivrige etter å se inntjening fra topp kunstig intelligens-mottaker Nvidia på onsdag. Aksjene til halvlederfirmaet stengte mer enn 2 % lavere mandag og var marginalt høyere i etter-timers handel. Nvidia har blitt en nøkkelklokke for teknologiaksjer og AI mer generelt, og investorer vil se mot resultatene for andre kvartal for å måle helsen til AI-handelen.

Aksjer prøver å finne stabilt fotfeste etter en brutal start på måneden. Investorene har imidlertid blitt mer optimistiske etter at sentralbankens styreleder Jerome Powell fredag signaliserte at sentralbankens neste trekk vil være å kutte referanserentene. Powell spesifiserte ikke når, eller hvor mye, rentene ville reduseres.

Traders forutsier enstemmig et rentekutt på sentralbankens politiske møte 17.-18. september på minst 25 basispunkter, ifølge data fra CME Groups FedWatch Tool.

“Det kommer til å ta tid før kuttene går over hele økonomien … markedet gjør noen av de tunge løftene for Fed, men det er mange spørsmålstegn,” sa Allianz sjeføkonomisk rådgiver Mohamed El-Erian til CNBC. “Closing Bell: Overtime” på mandag.

Investorer vil også analysere ferske kvartalsinntekter fra forhandler Nordstrom etter den avsluttende klokken tirsdag for å få innsikt i forbrukernes helse.

Source: https://buystocks.co.uk/news/stock-futures-mixed-after-dows-record-close/