Home » News » Aksjemarkedet i dag: Amerikanske futures faller ned i nedtelling til Nvidia-inntekter

Aksjemarkedet i dag: Amerikanske futures faller ned i nedtelling til Nvidia-inntekter

News Team

Amerikanske aksjefutures falt på onsdag da investorer talte ned til høyinntekter fra AI-kjære Nvidia (NASDAQ: NVDA) og utgivelsen av Federal Reserve-protokoller som kan sette forhåpninger om renter.

S&P 500 (^GSPC) futures falt omtrent 0,2 %, mens de på Dow Jones Industrial Average (^DJI) falt 0,1 %. Kontrakter på den teknologitunge Nasdaq 100 (^NDX) ledet veien lavere, ned 0,4% i hælene på tirsdagens fall.

Aksjer henger etter med fokuset på truende resultater fra Nvidia, hvis aksjer falt 4% tirsdag for deres verste dag siden 17. oktober da investorer posisjonerte seg for utgivelsen. Forventningene er høye for chipmakerens resultater for fjerde kvartal, sett både som et barometer for AI-handelen og et potensielt vendepunkt for aksjer i bredere forstand.

Markedet er på kanten for enhver skuffelse i rapporten, forventet etter klokken. Nvidia er en av en liten gruppe megacaps bak en stor del av nylige gevinster for aksjeindekser. Blandede utsikter for vekst blant disse «Magnificent 7»-aksjene har fått hedgefond til å kutte beholdninger, ifølge Goldman Sachs.

Incorporates, aksjer i Palo Alto Networks (PANW) falt over 20 % i premarket etter at nettsikkerhetsleverandøren kuttet sin årlige inntektsprognose, noe som vekket bekymring for en potensiell tilbakegang i teknologiutgifter. I mellomtiden falt Walgreens-aksjene (WBA) 3 % etter at apotekgiganten mistet sin plass på Dow-indeksen til Amazon (NASDAQ: AMZN).

Ventetiden er også på for minutter fra Feds møte i januar, gransket for å få innsikt i om det er nær sannsynlighet for at politikere vil senke rentene. Nylige nedslående data har ført til en vaklende overbevisning om at sentralbanken vil kutte renten i juni, sett på som den mest sannsynlige timingen.

Andre steder, et skudd på 3 milliarder dollar til den ledende långiveren HSBCs fortjeneste fra en belastning på sin eierandel i en kinesisk bank raslet nervene om nedfallet fra problemer i verdens nest største økonomi. HSBC-aksjer falt rundt 8 % i førmarkedshandel.

Source: https://buystocks.co.uk/news/stock-market-today-us-futures-slip-in-countdown-to-nvidia-earnings/