Home » News » Apollo Global Management er åpen for å finansiere et Twitter-oppkjøp, avslører kilder

Apollo Global Management er åpen for å finansiere et Twitter-oppkjøp, avslører kilder

Elon Musk hadde tilbudt å kjøpe Twitter i en avtale verdt omtrent 43 milliarder dollar.

Private equity-selskapet Apollo Global Management er for tiden i samtaler for å finansiere et mulig oppkjøp av det sosiale medieselskapet Twitter.

Ifølge CNBC , som siterte anonyme kilder, har ikke det private equity-selskapet noen interesse i å kjøpe opp sosiale medier-giganten. Det er imidlertid åpent for finansiering av Elon Musk eller andre potensielle kjøpere av Twitter.

Kildene avslørte at all finansiering Apollo gir sannsynligvis vil komme i form av foretrukket egenkapital.

Tesla og SpaceX-sjef Elon Musk la inn et bud på 43 milliarder dollar for å kjøpe Twitter forrige uke. Musk er for tiden den største enkeltaksjonæren i Twitter og har uttalt at han ville dumpe aksjene sine dersom styret avviste tilbudene hans.

Nylige rapporter indikerer imidlertid at Twitter-styret sannsynligvis vil avvise Musks utkjøpstilbud. Musks nylige tweet antyder at han kan komme med et anbudstilbud om å kjøpe aksjer direkte fra Twitter-aksjonærer.

Elon Musk avslørte sin 9% kontroll over Twitter for noen uker siden. I løpet av få dager la verdens rikeste person inn et bud på å kjøpe det sosiale medieselskapet.

På fredag vedtok Twitter en plan som ofte refereres til som giftpillen for å stoppe enkeltpersoner, enheter og grupper fra å gjøre lignende grep som Musk. Twitter forklarte at;

“Giftpillen vil redusere sannsynligheten for at enhver enhet, person eller gruppe får kontroll over Twitter gjennom akkumulering av åpne markeder uten å betale alle aksjonærer en passende kontrollpremie eller uten å gi styret tilstrekkelig tid til å foreta informerte vurderinger og iverksette handlinger som er til det beste for aksjonærenes interesser.”

Elon Musk har erklært at han har til hensikt å ta Twitter privat hvis han kjøper opp det sosiale medieselskapet. Ifølge Musk lever ikke Twitter opp til potensialet sitt, og legger til at det er så mye mer selskapet kan tilby.