Home » News » Beste 4 REIT å kjøpe som en sikring mot inflasjon

Beste 4 REIT å kjøpe som en sikring mot inflasjon

Inflasjonen er en stor bekymring i USA, ettersom årstakten i februar nådde 7,9 %. Så hvilke er de beste REIT-ene å kjøpe som en alternativ investering?

Inflasjonen i USA kjører med rater som ikke er sett på mer enn fire tiår, noe som utløser en endring i Federal Reserves retorikk. Sentralbanken hevet rentene forrige uke med 25bp, og nå vurderer den å heve dem igjen på neste møte, denne gangen med 50bp.

Gull har så langt ikke klart å beskytte mot inflasjon, men andre alternative investeringer kan gjøre det. Den ene er eiendom, og den mest kostnadseffektive måten å få eksponering mot eiendomssektoren på som aksjemarkedsinvestor er å kjøpe REITs eller Real Estate Investment Trusts.

Disse selskapene investerer i alle typer eiendomsprosjekter og gir tilbake til aksjonærene mer enn 90 % av inntektene deres. Her er fire navn å vurdere: CareTrust REIT (CTRE), New York Mortgage Trust (NYMT), Office Properties Income Trust (OPI) og Service Properties Trust (SVC).

CareTrust REIT (CTRE)

CareTrust er et helsevesen REIT som er involvert i å administrere og eie seniorboliger og andre helserelaterte eiendommer. Inntektene forventes å nå 194,07 millioner dollar i desember 2022, og aksjekursen kunne ikke overgå 24 dollar de siste tre årene.

CareTrust gir et terminutbytte på 5,89 %, og utbetalingsgraden er 145,21 %.

New York Mortgage Trust (NYMT)

New York Mortgage Trust har en enda høyere utbytteavkastning, 10,72 %, og utbetalingsgraden er 105,26 %. Dette er et boliglån REIT som investerer i ene- og flerfamilieboliger i USA.

Office Properties Income Trust (OPI)

Som navnet tilsier, er dette et selskap som opererer som et kontor REIT. Den leier ut til statlige enheter og enslige leietakere med høy kredittkvalitet, og terminutbyttet er 8,86 %.

Service Properties Trust (SVC)

Service Properties Trust opererer som et hotell og feriested REIT fra Newton, Massachusetts. Det eier hoteller i USA, Canada og Puerto Rico, og er til gjeldende markedspris verdsatt til 1,43 milliarder dollar.