Home » News » Bør du kjøpe Conagra Brands-aksjer i forkant av kvartalsresultatet?

Bør du kjøpe Conagra Brands-aksjer i forkant av kvartalsresultatet?

Conagra Brands vil rapportere sine økonomiske resultater for Q3 FY22 i morgen, 7. april, kl. 09:30 EDT. Investorer forventer en EPS på $0,58 for kvartalet.

Et av de store selskapene som rapporterer om sine økonomiske resultater denne uken er Conagra Brands (NYSE:CAG). Conagra er en aktiv aktør i industrien for pakket mat og kjøtt og ble grunnlagt i 1919.

Investorer forventer en EPS på $0,58 for kvartalet, og det årlige EPS-estimatet er $2,42. Conagra betaler kvartalsvis utbytte, og utbytteavkastningen for 2022 er 3,55 %.

EBIT-marginen for de siste tolv månedene var høyere enn sektormedianen med 63,76 %, og med gjeldende børskurs er selskapet verdsatt til 16,35 milliarder dollar.

Når vi snakker om børskursen, er den flat YTD, og ned med ca -10% de siste tolv månedene. Selskapet var ikke i stand til å kapitalisere på de stigende matvareprisene for å forbedre marginene, men aksjen handles til et attraktivt P/E-forhold på 14,10 i 2022.

Conagra Brands' aksje gjenopprettet det meste av tapene i 2022

Aksjen har vært tungt solgt siden starten av året. Den falt fra $36 til $30, men på de laveste nivåene dannet den et mulig dobbeltbunnsmønster. Hvis det er riktig, er det mer rom for ytterligere gevinster, spesielt hvis vi ser en daglig lukking over $36.

Ikke alle er positive på Conagra Brands

De fleste analytikere har en nøytral vurdering for Conagra Brands' aksjekurs. Av de 17 analytikerne som dekker aksjekursen, har 2 gitt en kjøpsrating og 12 har utstedt en nøytral vurdering. På den annen side har 3 analytikere gitt salgsanbefalinger.

Senest opprettholdt UBS sin hold-anbefaling for Conagra Brands' aksjekurs, med et kursmål på $34.

Med krigen i Ukraina som øker flaskehalsene i forsyningskjeden, frykter mange at en resesjon i USA er nært forestående. Hvis det er tilfelle, vil forbrukerne kutte alle skjønnsmessige utgiftskategorier før de kutter nødvendigheter, for eksempel mat.

For å oppsummere er Conagra Brands fortsatt et attraktivt alternativ å legge til porteføljen, spesielt hvis aksjekursen beveger seg over $36. Med tanke på at selskapet også betaler et heftig utbytte, er aksjen enda mer attraktiv.