HomeNewsBør du kjøpe Disney-aksjer før resultatene for Q2 FY2022?

Bør du kjøpe Disney-aksjer før resultatene for Q2 FY2022?


Disney vil presentere sine finansielle resultater for 2. kvartal 2022 på onsdag, og markedet forventer en EPS på $1,19 for kvartalet. Bør du kjøpe Disney-aksjer før utgivelsen?

The Walt Disney Company presenterer sine økonomiske resultater for Q2 FY2022 onsdag 11. mai . Investorer forventer en EPS på 1,19 dollar for kvartalet, og det årlige inntektsestimatet for regnskapsperioden som avsluttes september 2022 er 84,67 milliarder dollar.

Disney betaler foreløpig ikke utbytte, og de opererte med en brutto fortjenestemargin de siste tolv månedene på 34,34 %. Selskapets forretningsmodell ble drastisk påvirket av COVID-19-pandemien da Disney ble tvunget til å stenge parkene sine rundt om i verden.

Hvordan har aksjekursen utviklet seg i det siste?

Til tross for COVID-19-forstyrrelsene, nådde Disneys aksjekurs nye rekorder. Den nådde en topp på rundt $200 for omtrent et år siden og har korrigert siden den gang.

Hva viser den tekniske analysen?

Diagrammene viser vedvarende svakhet. På toppen dannet markedet et hode- og skuldermønster, og prisen nådde det målte trekk ved inngangen til 2022.

Men den målte bevegelsen er bare minimumsavstanden markedet bør reise for å bekrefte mønsteret. Med andre ord, med mindre prisen reverserer og bryter serien med lavere laveste og laveste høyder, forblir skjevheten bearish.

For øyeblikket har aksjekursen gått tilbake mesteparten av COVID-19-oppgangen. Det runde $100-nivået er stort for Disney, ettersom en daglig lukking under kan utløse noen flere stopp.

Hva sier analytikere om Disneys aksjekurs?

Analytikere er stort sett bullish. Av de 60 analytikerne som dekker Disney, har 50 kjøpsanbefalinger, og 9 har nøytrale. Kun 1 analytiker har gitt en salgsanbefaling.

Senest ble Disney opprettholdt som et kjøp hos Rosenblat, JP Morgan og Citigroup, med et prismål på henholdsvis $177, $175 og $200.