Home » News » Bør du kjøpe eller selge General Mills-aksjer før kvartalsresultatet?

Bør du kjøpe eller selge General Mills-aksjer før kvartalsresultatet?

General Mills rapporterer sine økonomiske resultater for siste kvartal denne uken. Investorer forventer en EPS på $0,78 i kvartalet.

General Mills er en ledende produsent av forbrukermat med virksomhet over hele verden. Grunnlagt i 1866, sysselsetter selskapet rundt 35 000 mennesker, og det er basert i Minneapolis, Minnesota.

Onsdag 23. mars rapporterer General Mills sine økonomiske resultater for tredje kvartal av regnskapsåret 2022 . Investorer forventer en EPS på 0,78 dollar i kvartalet, og det årlige inntektsestimatet for regnskapsperioden som slutter i mai 2022 er 18,81 milliarder dollar.

Aksjekursen er ned -7,5% YTD til tross for at matvareprisene har gått gjennom taket. General Mills er dessuten et utbyttebetalende selskap med en utbetalingsgrad på 54,99 % og et terminutbytte på 3,25 %.

Hva sier analytikere om General Mills aksjekurs?

De fleste analytikere er bullish eller nøytrale. Av de 23 analytikerne som dekker aksjen, har 11 gitt kjøpsvurderinger, mens 9 har nøytrale. Bare 3 analytikere har utstedt salgsvurderinger for General Mills aksjekursen.

Tidligere i dag opprettholdt JP Morgan sin hold-anbefaling, med et kursmål på $64/aksje. Dessuten, i slutten av februar, opprettholdt Deutsche Bank sin kjøpsanbefaling med et kursmål på $74/aksje.

Hva viser diagrammer?

Aksjekursen er i stigende trend, selv om den nå tester støtte i nedre kant. Likevel, mens du er inne i kanalen, forblir prishandlingen bullish. Videre vedvarer  bullish bias mens prisen holder seg over det kritiske området sett på $52.

General Mills handles for tiden til et P/E-forhold på 16,56 og utbytteavkastningen forventes å nå 3,52 % innen 2025. I sammenheng med økende inflasjon og høyere matvarepriser, kan aksjen tilby attraktive investeringsmuligheter for de som leter etter en jevn utbytteinntekt samt et selskap som er godt posisjonert for å få mest mulig ut av stigende matvarepriser.

General Mills er verdsatt til 37,65 milliarder dollar til gjeldende børskurs, og bedriftsverdien nådde 50,14 milliarder dollar.