Home » News » Bør du kjøpe Wells Fargo-aksjer foran FQ1 2022 resultatresultater?

Bør du kjøpe Wells Fargo-aksjer foran FQ1 2022 resultatresultater?

Wells Fargo rapporterer sin økonomiske resultater for FQ1 2022 i morgen. Bør du kjøpe aksjen før rapporteringen?

Før markedet åpner i morgen, vil Wells Fargo-investorer finne ut selskapets økonomiske resultater i forrige kvartal. Markedet forventer en EPS på $0,8 for første kvartal av regnskapsåret 2022, og Wells Fargo har slått EPS-forventningene de siste seks kvartalene.

Wells Fargo er et av de største diversifiserte finansielle tjenesteselskapene i USA, som tilbyr bank-, boliglåns- og investeringstjenester. Ettersom Federal Reserve tar fatt på en innstrammingssyklus, vil høyere renter øke lønnsomheten for selskaper som er aktive i finansnæringen.

Wells Fargos aksjekurs steg +17,64% de siste tolv månedene og har tapt -5,24% YTD. Så bør du kjøpe Wells Fargo-aksjer før de kommende kvartalsresultatene?

Hva sier diagrammene?

Et hode- og skuldermønster er synlig på det daglige diagrammet, men markedet kan gå begge veier på dette tidspunktet. Fra et teknisk analyseperspektiv blir skjevheten bearish hvis vi ser en daglig lukking under $44,50.

På den annen side vil en daglig lukking over $55 presse bjørner fanget på hode- og skuldermønsteret. Ved et slikt trekk vil Wells Fargos aksje sannsynligvis presses til nye høyder.

Hva med verdivurderingen?

Aksjen handles til et P/E-forhold på 12,51, spådd å falle til 8,66 innen 2024. Samtidig forventes nettoresultatet å nå 19,53 milliarder dollar i 2026 fra 15,37 milliarder dollar i 2022.

Hva annet bør jeg vite om Wells Fargo?

Wells Fargo er et utbyttebetalende selskap, og utbytteavkastningen er 2,09 %. Av de 45 analytikerne som dekker aksjen, har 27 gitt kjøpsanbefalinger, og 17 har utstedt nøytrale. Kun 1 analytiker har gitt en salgsanbefaling.

For et par dager siden ble Wells Fargo oppgradert til å kjøp hos Citigroup, med et kursmål på $56. Dessuten opprettholdt Piper Sandler sin kjøpsvurdering i slutten av mars med et prismål på $63.