HomeNewsCoinbase-aksjer faller mer enn -20 %

Coinbase-aksjer faller mer enn -20 %


Coinbase rapporterte i går de økonomiske resultatene for Q1 2022. Nettoinntekter ble halvert, og aksjekursen falt med mer enn -20% i dagens handel.

Coinbase er et av de ledende børsnoterte selskapene som er aktive i kryptovalutaindustrien. Den rapporterte de økonomiske resultatene for Q1 2022, og investorene likte ikke det de så.

Som sådan falt aksjekursen med mer enn -20 % i dagens handel, uten tegn til å gå tilbake. Nedgangen i prisen kommer på toppen av den nåværende bearish sentimentet i kryptovalutamarkedet ettersom en stablecoin sviktet.

Høydepunkter for 1. kvartal 2022

Coinbase rapporterte mye lavere nettoinntekt sammenlignet med samme periode i fjor. På toppen av det rapporterte selskapet et tap for kvartalet på -430 millioner dollar.

Investorer likte ikke det faktum at månedlige transaksjonsbrukere gikk ned sammenlignet med siste kvartal av 2021. Det viser at interessen for kryptovalutamarkedet avtar, og dette har en dyp innvirkning på Coinbase sin virksomhet.

Coinbases aksjekurs har tapt mer enn -80% siden børsnoteringen

Siden børsnoteringen i fjor, har ikke Coinbases aksjekurs fått en ny høyde. Den er nå ned med mer enn -80% fra IPO-høydene, og man kan si at IPO markerte toppen i kryptovalutamarkedet.

Aksjekursen spratt først i oktober i fjor, men bevegelsen ble raskt reversert mot slutten av handelsåret. i 2022 dannet den et fortsettelsesmønster som tok slutt etter første kvartal.

Hva sier analytikere om Coinbases aksjekurs?

De fleste analytikere er fortsatt positive og har kjøpsanbefalinger, men gårsdagens rapport snudde Goldman Sachs, som nedgraderte aksjen til nøytral.

Markedskrasjet for kryptovaluta hjelper ikke

Coinbases svake kvartalsvise ytelse kommer på toppen av problemene som kryptovalutafellesskapet står overfor. En stablecoin, UST, viste seg å ikke være så stabil lenger.

I stedet for å forbli knyttet til dollaren, stupte den under 30 cent. Flyttingen hadde innvirkning på alle kryptovalutamarkeder og på tilliten til de troende.