HomeNewsDe tre beste telekomaksjene å kjøpe i april

De tre beste telekomaksjene å kjøpe i april

Mircea Vasiu

Telekomaksjer fungerer ofte som trygge havn i tider med økt markedsvolatilitet og gir store utbytter. Så hvilke er de tre beste telekomaksjene å kjøpe i april?

Telekomaksjer er kjent for å betale et høyt utbytte og er attraktive for mange konservative investorer på grunn av deres status som trygg havn i tider med økt markedsvolatilitet. Her er tre navn du bør vurdere å legge til en portefølje for å oppnå diversifiseringsfordeler: AT&T, Comcast og T-Mobile USA.

AT&T

AT&T er en telekommunikasjonsgigant fra USA, som tilbyr medie- og teknologitjenester lokalt og internasjonalt. Aksjekursen falt litt mer enn 5 % YTD, men investorer vet at AT&T belønner sine aksjonærer med et heftig utbytte.

Utbytteavkastningen for 2022 er 7,2 %, og aksjen handles for tiden til et P/E-forhold på 8,01.

Comcast

Comcast er et medie-, underholdnings- og kommunikasjonsselskap fra Philadelphia, Pennsylvania. Det sysselsetter nærmere 200 000 mennesker, og det ble grunnlagt i 1963.

Comcast opererer med en brutto fortjenestemargin på 66,96 %, og bedriftsverdien har nådd 315,93 milliarder dollar. Terminutbytteavkastningen er 2,26 %, og den femårige CAGR-renten er 12,7 %.

Nesten alle analytikere har en kjøpsanbefaling på Comcasts aksjekurs. Av 41 analytikere har 35 gitt en kjøpsrating, og 4 har en nøytral. Kun to analytikere har gitt en salgsanbefaling.

Senest opprettholdt Barclays Capital sin kjøpsvurdering med et kursmål på $56/aksje. Det samme gjorde Morgan Stanley, bare med et litt høyere kursmål på $60/aksje.

T-Mobile USA

T-Mobile opererer innen trådløse telekommunikasjonstjenester, og betjener over 100 millioner kunder. Selskapet har hatt en brutto fortjenestemargin på 56,85 % de siste tolv månedene, høyere enn sektormedianen med 11,85 %.

Det årlige inntektsestimatet for regnskapsperioden som avsluttes desember 2022 er 81,44 milliarder dollar, og aksjekursen har doblet seg de siste fem årene. Med dagens markedspris er selskapet verdsatt til 158,02 milliarder dollar, og bedriftsverdien har nådd 260,21 milliarder dollar.