Home » News » Deutsche Bank sier at Boeing-aksjen tilbyr et nesten 1/5 risiko-belønningsforhold

Deutsche Bank sier at Boeing-aksjen tilbyr et nesten 1/5 risiko-belønningsforhold

News Team

Deutsche Banks vurdering av Boeing-aksjen (NYSE: BOE ) indikerer en antatt markedskapitulasjon etter at aksjene falt nesten 8 % tirsdag.

Analytikere sa at gårsdagens prisaksjon minner om et tidligere betydelig fall. På denne måten ser de en attraktiv risikobelønning på dagens nivå.

“Risikoen til $180 gir en relativt beskjeden 10% nedside, mens vår oppdaterte 12-måneders målpris på $295 tilbyr 47% oppside – et nesten 1/5 risiko/belønningsforhold,” skrev analytikerne i et notat.

Til tross for sannsynligheten for lavere estimater, oppfattes Boeing å handle med en avkastning på 9,5 % Free Cash Flow (FCF) på 2026-prognosen, potensielt under toppen. Analytikere hevder at halerisiko, for eksempel en utvidet produksjonsnedgang, virker fjerntliggende, og understreker at å stoppe eller redusere produksjonen kan være kontraproduktivt.

Med aksjen muligens oversolgt til $200, antyder Deutsches analyse en potensiell feiljustering mellom markedsoppfatningen og underliggende faktorer som påvirker Boeings verdivurdering. Meglerens nye kursmål på BA-aksjen er $295 per aksje, ned fra tidligere $325.

Boeing rapporterer resultater for 4Q23 31. januar.

Source: https://buystocks.co.uk/news/deutsche-bank-says-boeing-stock-offers-a-nearly-1-5-risk-reward-ratio/