Home » News » Home Depot-investorer forbereder seg på Q4-resultatet. Bør du kjøpe?

Home Depot-investorer forbereder seg på Q4-resultatet. Bør du kjøpe?

Home Depots inntjening overvåkes nøye av investorer. Markedet forventer en EPS på 3,18 dollar og 34,85 milliarder dollar i inntekter i kvartalet.

Home Depot (NYSE:HD) presenterer sine økonomiske resultater for fjerde kvartal 2021 i morgen, 22. februar, kl. 09:00 ET . I tillegg til 2021-resultatene, vil selskapet også gi innledende veiledning for regnskapsåret 2022.

Home Depot er en av de største aktørene innen detaljhandel for hjemmet, og sysselsetter en halv million mennesker, og det ble grunnlagt i 1978. For siste kvartal av regnskapsåret 2021 forventes selskapet å rapportere en EPS på $3,18 og inntekter på $34,85 milliarder.

Hvis vi tar i betraktning at Home Depot har slått forventningene på både EPS og inntekter de siste seks kvartalene på rad, så er lurer man på om det vil skje igjen. Det årlige inntektsestimatet for regnskapsperioden som avsluttes januar 2022 er 150 milliarder dollar og for perioden som avsluttes januar 2023 er inntektsestmatet på 153,50 dollar. Under morgendagens inntjeningspresentasjon vil investorer fokusere på veiledningen for det kommende året og hvordan ledelsen ser på virksomheten i det kommende året.

Home Depots aksjekurs er ned mer enn -16% YTD

Home Depots aksjekurs toppet de siste handelsmånedene i fjor. Kursen dannet et dobbelt toppmønster over $400, og fra det nivået falt den mer enn -16%.

Selv om det teknisk sett ikke er i et bjørnemarked (dvs. et bjørnemarked starter når aksjekursen faller mer enn -20 % fra det siste høyeste nivået), er skjevheten bearish gitt reverseringsmønsteret. Dessuten har aksjekursen nådd dobbelttoppens målte trekk.

Det finnes imidlertid et visst håp for okser også. For det første var nedgangen ikke sterk nok til å bryte serien med høyere lavpunkter. For det andre fant prishandlingen støtte ved et tidligere motstandsområde.

Hva sier analytikere om Home Depots aksjekurs?

Analytikere liker aksjen. Av 80 analytikere som dekker aksjen, har 67 gitt kjøpsanbefalinger, og 13 har utstedt nøytrale anbefalinger. Ingen analytiker har gitt en salgsanbefaling for Home Depots aksjekurs.

Med gjeldende børskurs er selskapet verdsatt til 362,22 milliarder dollar, og bedriftsverdien er 402,41 milliarder dollar.