Home » News » Lennar, Volkswagen og FedEx rapporterer inntekter denne uken

Lennar, Volkswagen og FedEx rapporterer inntekter denne uken

Inntjeningssesongen fortsetter med tre store navn som rapporterer sine økonomiske resultater denne uken – Lennar, Volkswagen og FedEx.

Uken som kommer er full av viktige økonomiske hendelser med potensial til å flytte aksjemarkedet. For eksempel vil handelsmenn og investorer overvåke Federal Reserves møte og pressekonferanse på onsdag, mens sentralbanken tar fatt på en innstrammingssyklus.

I tillegg til Feds avgjørelse, er oppmerksomheten også rettet mot inntjeningssesongen. Denne uken rapporterer tre store navn sine økonomiske resultater fra Europa: Lennar, Volkswagen og FedEx.

Lennar

Lennar er en amerikansk boligbygger grunnlagt i 1954. Selskapet utvikler tomter og bygger eneboliger. EBIT-marginen for de siste tolv månedene er 20,95 %, høyere enn sektormedianen med 120,22 %.

Investorer forventer en EPS på 2,58 dollar i kvartalet, og det årlige inntektsestimatet for regnskapsperioden som slutter i november 2022 er 32,86 milliarder dollar. Lennar har levert bedre enn forventet eller på linje med EPS hvert kvartal siden februar 2019, og aksjekursen har steget +64 % de siste fem årene.

På toppen av kursstigningen har investorene også mottat utbytte. Lennar betaler kvartalsvis utbytte, og terminutbytte for de neste tolv månedene er 1,73 %.

Volkswagen

Volkswagen trenger ingen introduksjon, siden merket har global anerkjennelse. Den tyske bilprodusenten rapporterer sine økonomiske resultater i morgen, 15. mars .

EPS er estimert til å nå 31,38 EUR og aksjen handles til et attraktivt P/E-forhold på 6,53 for 2022. Volkswagen betaler et solid utbytte, som gjenspeiles av utbytteavkastningen på 4,23 % for 2022, anslått til å nå 4,66 % innen 2025.

FedEx

FedEx rapporterer sin kvartalsvise inntjening torsdag 17. mars i løpet av tiden etter markedet. Investorer forventer en EPS på $4,65 for kvartalet, og det årlige inntektsestimatet for regnskapsperioden som slutter i mai 2022 er $92,92 milliarder.

Selskapet opererer med en brutto fortjenestemargin på 27,46% og aksjekursen er ned -17,52% YTD. På dagens prisnivå er FedEx verdsatt til 56,49 milliarder dollar og bedriftsverdien nådde 86,48 milliarder dollar.