Home » News » Markedshøydepunkter: Bevegelser i 4 aksjer

Markedshøydepunkter: Bevegelser i 4 aksjer

  • GitLab topper inntektsestimatene for fjerde kvartal, og amerikanske flyselskaper utgir revidert inntektsveiledning.
  • Jim Cramer sier at Johnson & Johnson er en aksje på 200 dollar
  • Northvolt kunngjør planer om å bygge en tredje EV-batterifabrikk

GitLab topper inntektsestimatene for fjerde kvartal

Tirsdag steg GitLab Inc. (NASDAQ: GTLB) aksjene nesten 20 % etter at selskapet annonserte solide finansresultater for fjerde kvartal og utstedte positive utsikter. Selskapet hadde en omsetning på 77,8 millioner dollar og et nettotap på 45,8 millioner dollar eller 0,32 dollar per aksje. På justert basis hadde selskapet et netto underskudd på $0,16 per aksje.

Analytikere hadde etterlyst inntekter på 70,3 millioner dollar og tap per aksje på 0,25 dollar. For inneværende kvartal krever selskapet en omsetning på 78 millioner dollar og et justert tap per aksje på 0,28 dollar

Johnson og Johnson er en aksje på 200 dollar, sier Jim Cramer

Johnson & Johnson (NYSE: JNJ) aksjer har kommet seg nesten 10% i løpet av en måned, men CNBCs Jim Cramer er sikker på at aksjen har en oppside på ytterligere 15%. Mad Money-verten ser aksjen nå rundt $200, noe som representerer en oppside på 15 % fra dagens nivå.

Jim er også optimistisk om selskapets planer om å dele virksomheten i to offentlige selskaper. Den ene vil fokusere på farmasøytisk og medisinsk utstyr, mens den andre vil fokusere på forbrukerprodukter.

Amerikanske flyselskaper reviderer inntektsveiledningen for første kvartal 2022

Store amerikanske flyselskaper har revidert sine inntektsutsikter for første kvartal, noe som indikerer at sektoren kommer seg raskere etter pandemi-induserte forstyrrelser enn forventet.

Southwest Airlines Co (NYSE: LUV) forventer en oppgang på 92 % i omsetning i 1. kvartal, mens Delta Airlines Inc. (NYSE: DAL) forventes å rapportere en salgsøkning på 78 % i forhold til nivåene før pandemien. American Airlines Group Inc (NASDAQ: AAL) forventer at omsetningen bare vil falle med 17 % sammenlignet med 2019-nivåer i forhold til tidligere anslag på 22 % nedgang, og United airlines Holdings Inc. (NASDAQ: UAL) forventer nesten 80 % bedring i inntektene for første kvartal, takket være til forretningstrafikkens retur og vekst i bestillinger.

Northvolt bygger sin tredje batterifabrikk for elbiler.

Northvolt uttalte at de vil starte byggingen av en gigafabrikk som skal produsere EV-batterier i Tyskland. Selskapet forventer å produsere de første batteriene innen 2025 fra Northvolt Drei-anlegget i Heide, Tyskland. Gigaanlegget vil produsere nesten 60 gigawattimer per år som er nok til å drive mer enn én million elbiler. Dette blir Northvolts tredje elektriske batterifabrikk.