Home » News » Peloton kutter sine inntektsutsikter for 2022 med 3,7 milliarder $

Peloton kutter sine inntektsutsikter for 2022 med 3,7 milliarder $

Peloton har kuttet helårsinntektsprognosen etter at selskapet opplevde en dårlig start på 2022.

Peloton kunngjorde tidligere i dag at de hadde kuttet sine økonomiske utsikter for hele året etter en dårlig start på det nye året.

Denne siste utviklingen kommer også etter at selskapet annonserte at administrerende direktør John Foley vil trekke seg fra rollen sin når Peloton går i gang med en bredere restrukturering av virksomheten.

For inneværende år estimerte selskapet tidligere rundt 4,4 milliarder dollar til 4,8 milliarder dollar i omsetning. Imidlertid har Peloton nå kuttet disse tallene til innenfor et område på 3,7 milliarder dollar til 3,8 milliarder dollar.

Videre sa Peloton at de forventer å avslutte 2022 med rundt tre millioner tilkoblede treningsabonnenter, noe som er lavere enn de tidligere estimatene på 3,35 millioner til 3,45 millioner. Aksjene til Peloton falt med mer enn 2 % under tirsdagens førmarkedshandel.

Selskapet kunngjorde tidligere i dag at konsernsjef Foley slutter. Barry McCarthy, den tidligere finansdirektøren i Spotify og Netflix, skal overta stillingen og vil også fungere som president og gå inn i Pelotons styre.

Peloton er også satt til å kutte hundrevis av andre bedriftsjobber og kutte millioner av dollar i årlige kostnader. Disse tiltakene vil gi selskapet en sjanse til å vinne tilbake investorenes tillit og tilbakestille virksomheten for vekst som kommer ut av pandemien.

Denne siste utviklingen kommer etter rapporter i går om at Peloton er i overtakelsessamtaler. Så langt er Amazon og NIKE noen av de rapporterte frierne, med teknologigiganten Apple, et annet selskap som også angivelig er interessert i å kjøpe opp Peloton.

Til tross for ryktene, har Peloton og dets ledere ennå ikke snakket om noen potensiell overtakelse av selskapet. Amazon, Apple og NIKE har heller ikke kommentert anskaffelsen av Peloton siden rapportene dukket opp.