Home » News » Target vil teste en ny Starbucks-funksjon

Target vil teste en ny Starbucks-funksjon

Target skal rulle ut en ny tjeneste som vil tillate brukerne å nyte Starbucks-kaffe mens de handler.

Shoppere i noen Target-butikker vil nå ha muligheten til å hente en Starbucks-kaffe og gjøre en retur uten å forlate bilen. Funksjonen skal lanseres senere i år.

Detaljhandelsgiganten kunngjorde denne siste utviklingen tidligere i dag, og sa at den vil begynne å legge disse tjenestene til Drive Up. Drive Up er Targets henting ved forkant og vil være tilgjengelig i utvalgte butikker senere i år.

Target nektet imidlertid å identifisere butikklokasjoner eller gi en tidsplan for tilgjengeligheten til tjenesten.

For øyeblikket har Target en Starbucks-kafé i de fleste store butikker. En talskvinne for selskapet uttalte at Target vil begynne å teste denne funksjonen med ansatte før den rulles ut til kunder.

Hun la til at Target har til hensikt å skalere funksjonene over hele USA. Henting har vært ansvarlig for Targets enorme vekst under Coronvirus-pandemien.

Ifølge Target ba kunder om henting og retur fra Starbucks. Lanseringen av tjenesten vil føre til at kjøpere ikke lenger trenger å bruke et hentevindu for å få drikke eller komme tilbake.

Tjenesten hjalp selskapet da forbrukerne lette etter raske og trygge måter å kjøpe varer på. Videre kan shoppere også hente nettkjøpene sine i Target-butikker eller få dem levert hjem ved hjelp av den Target-eide hjemleveringstjenesten Shipt.

Netttjenestene levert av Target så en massiv økning med nesten 60 % i tredje kvartal 2021. Dette kommer i tillegg til veksten på 200 % det registrerte året før.

Target skal rapportere inntjening for fjerde kvartal 2021 tirsdag 1. mars, og analytikere forventer at selskapet vil rapportere gode tall.

De siste månedene har detaljhandelsgiganten lagt til flere funksjoner og varer til Curbside-hentingen, inkludert hundrevis av alkoholholdige drikker, frosne dagligvarer og mer.