Home » News » Tirsdagens markedsoppsummering: Disse 5 aksjene trender

Tirsdagens markedsoppsummering: Disse 5 aksjene trender

  • Apple lanserer Mac Studio og Studio Display
  • General Motors kunngjør partnerskap for elbilprogram
  • Stitch Fix og MongoDB toppet kvartalsresultatene

Apple avduker en rekke nye produkter

Apple Inc. (NASDAQ: AAPL ) holdt sitt produktlanseringsarrangement våren 2022 i går, med over 150 000 mennesker som strømmet arrangementet på Youtube. Selskapet introduserte en rekke produkter, inkludert Mac Studio som starter på $3 999, Studio Display fra $ 1599, iPhone SE 2022 priset til $ 429, og den nye iPad Air ble avduket.

Selskapet avslørte at de tidligere lanserte iPhone 13 og iPhone 13 Pro for øyeblikket er tilgjengelige i alpin-grønn og grønne farger.

General Motors kunngjør partnerskap med Pacific Gas and Electric Co

General Motors Company (NYSE: GM ) og Pacific Gas and Electric Co. (NYSE: PCG) har annonsert et samarbeid om et pilotprogram for å lage unike elektriske kjøretøy som kan drive et hus i tilfelle strømbrudd. Marry Barra, administrerende direktør i GM, sa at samarbeidet er en enorm milepæl som legger til enda flere fordeler ved å kjøre elbil. PG&E-sjef Patti Poppe mente også at flyttingen ville fremskynde bruken av elbiler.

Stitch Fix slår inntjenings- og inntektsestimater

Stitch Fix Inc. (NASDAQ: SFIX)-aksjen falt 20 % på tirsdag til tross for at de rapporterte bedre enn forventet resultat for andre kvartal 2022. Selskapet rapporterte et tap på $0,28 per aksje og en omsetning på $517 millioner sammenlignet med analytikerestimat om et tap på $0,31 per aksje på en omsetning på $515 millioner.

For tredje kvartal krever selskapet en omsetning på mellom 485 millioner dollar og 500 millioner dollar under analytikernes anslag på 559 millioner dollar.

MongoDB gir bullish helårsveiledning

MongoDB Inc. (NASDAQ: MDB)-aksjen steg 10 % etter at de toppet resultatet for fjerde kvartal og ga positive veiledninger. Selskapet rapporterte et tap på $1,25 per aksje på en omsetning på $266,5 millioner sammenlignet med konsensusestimater på et tap på $0,22 per justert andel i inntekten på $243,4 millioner. Selskapet forventer et tap per aksje på $0,51 til $0,29 på inntekter på mellom $1,15 og $1,18 milliarder for hele året.

Shell beklager at de har kjøpt russisk råolje

Oljegiganten Shell har bedt om unnskyldning for å ha kjøpt høyt rabattert russisk olje etter kritikk fra den ukrainske utenriksministeren Dmytro Kuleba. Selskapet hadde kjøpt 100 000 tonn Ural-råolje med rabatt til tross for vestlige sanksjoner mot Russland for den uprovoserte invasjonen av Ukraina.