HomeNewsTwitter tar en ny titt på Elon Musks forslag

Twitter tar en ny titt på Elon Musks forslag

Hassan Maishera

Twitter var tidligere forventet å avvise Elon Musks bud om å kjøpe selskapet.

Kilder nær saken har avslørt at den sosiale mediegiganten Twitter for tiden tar en ny titt på Elon Musks overtakelsesbud. Verdens rikeste person kunngjorde at han hadde sikret seg 46,5 milliarder dollar i finansiering for å kjøpe Twitter.

Twitter var ventet å avvise Elon Musks forslag om å kjøpe selskapet og ta det privat. Kilder nær saken har imidlertid avslørt at Twitters styre er under press fra sine aksjonærer om å akseptere Musks bud.

Selskapets styre møttes søndag for å diskutere Musks bud, sa en kilde nær saken til The Wall Street Journal . Styret ser imidlertid også på andre tilbud og forventes å gi en oppdatering til aksjonærene når det rapporterer sitt kvartalsresultat på torsdag.

Ifølge publikasjonen vurderer styret budet på nytt og forventes å prøve å forhandle med Musk. De to sidene forventes å møtes snart angående det foreslåtte overtakelsestilbudet.

Wall Street Journal sa at Twitter fortsatt jobber med å estimere sin egen verdi. Videre la kildene til at Twitter-ledere er opptatt av å inkludere garantier i avtalen, noe som kan gjøre at Musk dekker oppbruddsbeskyttelse i tilfelle avtalen faller igjennom.

Tesla og SpaceX-sjef Elon Musk la inn et bud på 43 milliarder dollar for å kjøpe opp sosiale medier-giganten tidligere denne uken. Musk er for øyeblikket den største enkeltaksjonæren i Twitter og har antydet at han kunne dumpe aksjene sine hvis styret avviste tilbudene hans.

Verdens rikeste person avslørte sin 9% kontroll over Twitter tidligere denne måneden og la inn et bud på å kjøpe selskapet noen dager senere. Budet kom etter at han takket nei til å gå inn i Twitters styre, noe som kunne ha begrenset hans overtakelsesbud.

Musk sa han vil ta Twitter privat hvis han kjøper det sosiale medieselskapet. Ifølge Musk lever ikke det sosiale medieselskapet opp til potensialet sitt, og legger til at det er så mye mer for Twitter å tilby.