Home » News » Walgreen Boots Alliance rapporterer kvartals-resultat. Bør du kjøpe?

Walgreen Boots Alliance rapporterer kvartals-resultat. Bør du kjøpe?

Walgreen Boots Alliance rapporterer sine kvartalsvise økonomiske resultater i morgen. Investorer forventer en EPS på $1,39 for kvartalet.

Walgreen Boots Alliance er en av de store amerikanske selskapene som rapporterer sine økonomiske resultater denne uken. I morgen, 31. januar, forbereder investorer seg på den kvartalsvise inntjeningssamtalen .

EPS-forventningene for kvartalet er 1,39 dollar, og det årlige inntektsestimatet for regnskapsperioden som slutter i august 2022 er 131,49 milliarder dollar.

Walgreen Boots Alliance er et av de amerikanske selskapene som betaler et heftig utbytte. Terminutbytteavkastningen overstiger 4 %, og selskapet har hevet sitt årlige utbytte de siste 7 påfølgende årene.

Fra et verdsettelsesperspektiv handles Walgreen Boots Alliance til et attraktivt P/E-forhold på 8,71, lavere enn sektormedianen med 57,13 %. Med gjeldende børskurs er selskapet verdsatt til 40,74 milliarder dollar, og bedriftsverdien nådde 82,93 milliarder dollar.

Hva sier analytikere om Walgreen Boots Alliances aksjekurs?

Analytikere har stort sett nøytrale meninger om Walgreen Boots Alliances aksjekurs. Av de 26 analytikerne som dekker aksjekursen, har ikke mindre enn 23 gitt nøytrale anbefalinger, mens 2 har en salgsrating. Bare én analytiker har en kjøpsvurdering på Walgreen Alliances aksjekurs.

Senest opprettholdt UBS sin hold-rating med et kursmål på $52/aksje.

Hva med det tekniske oppsettet?

Det tekniske bildet avslører et massivt konsolideringsområde som har dannet seg de siste tolv månedene. Som et resultat har Walgreen Boots Alliances sin aksjekurs ligget i et område på rundt $10, uten å kunne bryte noen vei.

Som sådan finnes det støtte på $45 og motstand på $55.

Likevel ligner oppsettet et bullish flaggmønster. Markedet bruker tid og "bygger energi" under flaggets dannelse for det eventuelle utbruddet.

Okser vil kanskje se et trekk over $50, og en daglig lukking over $55 signaliserer slutten på det bullish mønsteret.

Walgreen Boots Alliance har slått kvartalsresultatet de siste seks kvartalene på rad, så tendensen er at selskapet vil rapportere bedre enn forventet inntjening.