Home » News » PayPal-aksjer stiger midt i en bredere markedsstigning

PayPal-aksjer stiger midt i en bredere markedsstigning

News Team

På mandag opplevde PayPals (NASDAQ: PYPL) aksjer en betydelig oppgang, og steg med 2,24 % til $57, etter en to-dagers nedgang. Denne oppgangen overgikk Apples (NASDAQ: AAPL) mindre nedgang på 0,07 % og overgikk veksten til Alphabet (NASDAQ: GOOGL) Inc.s Cl C- og Cl A-aksjer, som økte med henholdsvis 1,38 % og 1,26 %. Denne oppblomstringen i PayPals ytelse falt sammen med en bredere markedsøkning man så mandag. Store indekser som S&P 500 og Dow Jones steg også betydelig, og registrerte økninger på 1,06 % og 0,93 %.

PayPals sluttkurs er fortsatt $35,62 under den årlige høyeste på $92,62, som ble satt i november 2022. Til tross for dette er det viktig å merke seg at PayPals markedsverdi er på robuste 62,59B USD, ifølge InvestingPros sanntidsmålinger. Selskapets P/E-forhold er 15,78, noe som indikerer en gunstig verdsettelse i forhold til inntjening. I tillegg anslås selskapets justerte P/E-forhold for Q2 2023 til å være 15,95, noe som tyder på stabile inntjeningsutsikter.

Mens PayPals aksjekurs så en oppgang, falt handelsvolumet under gjennomsnittet, noe som indikerer en potensiell mangel på deltakelse fra investorer eller tradere i dette rallyet. Interessant nok kommer dette på et tidspunkt da PayPals ledelse aggressivt har kjøpt tilbake aksjer, ifølge InvestingPro Tips. Dette kan signalisere en sterk tro på selskapets egenverdi og fremtidsutsikter.

Ettersom markedet fortsetter å utvikle seg, gjenstår det å se hvordan PayPals aksjer vil prestere de kommende dagene og ukene. Likevel, med en sunn inntektsvekst på 8,21 % og en brutto fortjenestemargin på 41,3 % i henhold til InvestingPro-data, virker selskapets økonomiske helse solid. I tillegg forventes selskapet å se en vekst i nettoinntekt i år, noe som er et positivt tegn for potensielle investorer, som fremhevet av InvestingPro Tips.

Selskapets aksje har fått et slag i løpet av de siste seks månedene, og handlet nær 52 ukers laveste nivå. Men analytikere spår at selskapet vil være lønnsomt i år, og aksjen handles til et lavt P/E-forhold i forhold til inntjeningsvekst på kort sikt. Dette, kombinert med det faktum at PayPal er en fremtredende aktør i finansbransjen, kan gjøre det til et potensielt attraktivt investeringsalternativ.

For mer innsikt og tips som disse, bør du vurdere å sjekke ut InvestingPros produkt som tilbyr flere tips, tilgjengelig her. Plattformen har for øyeblikket elleve flere tips for PayPal, som gir en omfattende analyse for informerte investeringsbeslutninger.

Source: https://buystocks.co.uk/news/paypal-shares-rally-amid-broader-market-surge/