Home » News » UBS for å fremheve fordelene ved oppkjøp av Credit Suisse; Deutsche Telekom planlegger utbytteøkning

UBS for å fremheve fordelene ved oppkjøp av Credit Suisse; Deutsche Telekom planlegger utbytteøkning

News Team

UBS Group AG (SIX: UBSG) er satt til å understreke fordelene ved oppkjøpet av Credit Suisse (SIX: CSGN) i denne ukens kvartalsresultater, med fokus på oppbevaring av talent og rask løsning av tidligere problemer hos Credit Suisse. Den sveitsiske multinasjonale investeringsbanken kunne se fordeler av handelsaktiviteter som favoriserer aksjer, samt underliggende formuestrøm og innskudd.

I mellomtiden retter Deutsche Telekom AG (ETR: DTEGn) og Telefonica (NYSE: TEF) SA oppmerksomheten mot aksjonæravkastning og kontantstrøm midt i deres 5G-ekspansjon i Europa. Begge telekommunikasjonsgigantene oppfordrer strømmetjenester til å dele de økende kostnadene for internettinfrastruktur. Deutsche Telekom (OTC: DTEGY) har lagt planer for en utbytteøkning på 10 % og et tilbakekjøp av aksjer på 2 milliarder euro i 2024, trekk som har bidratt til årets aksjegevinster på 15 %. Selskapets frie kontantstrømkonsensus for hele året på €16 milliarder viser potensial for beskjeden oppside på grunn av sterk ytelse, til tross for forventninger som justerte Ebitda etter at leiekontraktene falt i forrige kvartal.

Telefonica SAs mellomsiktige frie kontantstrømmål har blitt kritisk etter tapet av en grossistkontrakt med 1&1 AG. Denne utviklingen kommer ettersom den spanske regjeringen vurderer å ta en eierandel i Telefonica for å beskytte mot utenlandske overtakelser, sammenfallende med selskapets resultatrapport og kapitalmarkedsdagen.

I andre bedriftsnyheter annonserte Ryanair (LON: 0RYA) sitt første utbytte på 400 millioner euro noensinne, etter en 59 % fortjenesteøkning, til tross for høyere drivstoffkostnader og leveringsforsinkelser. Airbus SE (OTC: EADSY) sliter med forsyningskjedeproblemer, mens Safaricom Plcs nye Etiopia-virksomhet kan øke salget, men også utgjøre økt risiko. ArcelorMittals Ebitda forventes å gli på grunn av lavere metallspredning.

Cellnex Telecom SA søker en rating på investeringsgrad etter å ha solgt 49 % av sin nordiske virksomhet, noe som potensielt kan føre til en ratingendring i 2024. Vestas Wind Systems A/S rapporterte en betydelig økning i ordreinngangen, noe som markerer en annen bemerkelsesverdig utvikling i bedriftens inntjening landskap.

Source: https://buystocks.co.uk/news/ubs-to-highlight-credit-suisse-acquisition-benefits-deutsche-telekom-plans-dividend-rise/